Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 103 recepten
Maâkoudaat zijn aardappelkoekjes gemaakt van gekruid aardappelpuree. Het is een bekend aardappelgerecht in de magreb landen: Algerije, Marokko en Tunesie. Al[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlAlhoewel 'de drie p's' ( patat , pizza, pannenkoek) hier zeker niet wekelijks op tafel komen (pannenkoeken lust niemand in huis hier zelfs) vind ik het soms[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl* Ingrediënten (voor 16 personen) -Voor het biscuitdeeg 75 gr gezeefde bloem 120 gr witte basterd 25 gr gezeefde maizena 4 eieren Snuf zout Extra boter en[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlIk zei 't eerder al. Ik lust geen kalfszwezeriken. En neen. Dit recept heeft daar geen verandering in gebracht. Maar behalve de zwezeriken (puur persoonlijk en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe hectische week is weer bijna achter de rug. Voornamelijk leefde ik op gemengde salade. Je kent ze wel, die gemengde salades in bakjes of zakjes. Ik sneed ze[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comBazlama is een type Turks brood wat je in Nederland eigenlijk nooit ziet, maar wat in Turkije heel geliefd en populair is. Bazlama wordt niet in de oven maar[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIk ben lang geleden opgehouden me er over te verbazen, maar in Turkije komt niets op tafel zonder dat brood naast ligt (oké, een enkele uitzondering zoals[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlZet broodjes op tafel en ik ben een gelukkig mens. Ontbijt, lunch, diner, het maakt mij niet uit, versgebakken lekkere broodjes zijn altijd welkom. Deze[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlGoedenavond! Oeeeeeh ik ben blij! Ik begon deze avond mega chagrijnig doordat eerst tram 13 er vandoor ging voor m'n neus, toen miste ik mijn fyra naar le[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlKersen, kersen, kersen! Dit jaar zijn de kersen wel heel ruim en betaalbaar verkrijgbaar. Dat is andere jaren wel eens anders geweest. Gelukkig dus is het nu[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRegelmatig krijg ik het verzoek voor een recept voor een gewoon volkorenbrood. Nou, hier is het dan: een brood zonder poespas en gemaakt met alleen[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 250 gr.varkens of kipfilet. 250 gr.rundergehakt. 150 gr.champignons. 50 gr.chorizo worst. 2 .dikke uien. 3 teentjes knoflook. 3 kleuren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kipfilet 6 grote tortilla`s of Wraps 100gr ijsbergsla 236ml melk of water 17gr tacokruiden 250 gram bloem 1 ei Cornflakes Geraspte kaas[...]
Bron: smulweb.nlgemaakt 25 oktober lekkere stevige bollen Deeg maken van: 450 gram bloem, 5 ml zout, 7,5 ml gist, mespunt suiker, 25 gram boter in blokjes, 1,5 dl melk, 1,5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 4 november Echt super lekker kaasbrood! Maak een deeg van: 4 50 gram bloem, 5 ml zout, 25 gram boter, 10 ml gist, 5 ml mosterdpoeder 130 gram geraspte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEcht lekker brood met een mooie binnenkant. Smaakt een beetje als Simit (Turkse broodring). Deeg maken van: 350 gram bloem, 5 ml zout, 7,5 ml gist, 1 el h[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHet recept voor deze galettes haalde ik jaren geleden uit een kookboek van Amy Weldon . Zij noemde deze gebakjes alleen geen galettes, maar crostata's (de[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl