Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties: 12 225 gr boter, verdeeld 2 kleine uien 1 zure appel, geschild en ontdaan van klokhuis 450 gr kippenlevertjes 60 ml cognac 2[...]
Bron: allrecipes.nlDelicious viert feest en daarom komt er volgende week een extra dik nummer uit: hun 100ste nummer! Vanaf het eerste begin ben ik abonnee en iedere maand kijk[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comJeej, het was weer zover: we zijn door mijn ouders weer uitgenodigd om uit eten te gaan bij de Jufferen Lunsingh in Westervelde (Drenthe). Het tweede jaar op[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlHet is weer wildseizoen en ik besef dat het nu echt tijd is om de vorig jaar ingevroren hazenrugfilet uit de vriezer te halen. Wij kregen vorig jaar twee hazen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBij de kerstdagen hoort natuurlijk een kerststol of een kersttulband. Rijk gevuld met alle vruchten die je maar verzinnen kan, tuttifrutti. Rozijnen en[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlVoor de Meatless Monday een vegetarische variant van Hiltl op de Zuricher Geschnetzeltes, dat oorspronkelijk met kalfsvlees gemaakt wordt. Probeer dat maar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is weer wildseizoen en ik besef dat het nu echt tijd is om de vorig jaar ingevroren hazenrugfilet uit de vriezer te halen. Wij kregen vorig jaar twee hazen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn Whitstable (Kent) zie je jong en oud langs de hele kust naar krabbetjes vissen. Whitstable is bekend om de oesters, een buitenplaats voor Londenaars,[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn de aanloop naar Pasen ligt er bij de slager opeens weer veel lamsvlees in de vitrine. Als liefhebber maak je daar gebruik van. Dus stond er vanavond al[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVorig jaar waren we op vakantie in Bretagne. We hebben twee weken doorgebracht in de buurt van Douarnenez, een vissersplaatsje. Bekend van sardientjes. We[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen paar maanden geleden heb ik voor het eerst eens wat mosselen in de rookoven gedaan. En vastgesteld dat gerookte mosselen een krachtige smaak hebben.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAlfajores de Dulce de Leche Deze Argentijnse koekjes zijn de lievelingskoekjes van Koningin Maxima Ze maakt ze zelf naar het recept van haar moeder Ter[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 1/2 l groene thee (klaargemaakt en afgekoeld), 12 el limoensap, 12 cl cognac, 12 cl Blue Curacao, 1/8 l ananassap, 1 tl tabasco, 3 druppen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 24 450 ml water 200 gr ruwe rietsuiker 1/2 theelepel citroenschil, geraspt 4 eetlepels cognac Bereidingswijze Voorbereiding: 10[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 250 gr champignons - 100 gr gekookte ham - bakboter - sap van 1 citroen - 50 gr geraspte kaas - 3 eetlepels cognac - 4 eetlepels light room[...]
Bron: smulweb.nl