Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Wanneer het wildseizoen van start is geschoten, dan begint het bij mij te kriebelen om recepten uit te proberen tegen de eindejaarsfeesten. Ik weet het. Ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn mijn zoektocht naar maagvriendelijke recepten stuitte ik op dit vegetarische recept van paddestoelenburgers. Hoewel ik altijd dacht dat paprika's niet echt[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit gerecht is een gezamenlijke inspanning van Sandra en mij. We hebben twee recepten met elkaar gecombineerd om een optimaal resultaat te kunnen behalen.[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlOost west, thuis best. Ammehoela, Helemaal niet! Ik ben weer thuis en precies om die reden ben ik al sinds een dag voor de tocht huiswaarts niet meer te[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten 2 kg mosselen 4 sjalotten 1 courgette 2 el olijfolie 100 ml droge witte wijn 50 ml cognac 200 ml crème fraîche 2 el tijm (zakje 15 g) 2 el[...]
Bron: ah.nlNa de kip van de Italiaanse jager (zie Pollo alla Cacciatora ) moest ook de kip van zijn Franse collega worden getest. In Frankrijk struikelt men duidelijk[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlCoq au Vin Coq au vin is een bekend Frans gerecht. Het bestaat uit een in stukjes gesneden haan (of kip) met in vieren gesneden kleine champignons, diverse[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlWat te doen met een fles rode wijn waar een paar glazen uit zijn. Opdrinken is geen optie, door de gootsteen spoelen kan altijd of je gebruikt het in een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl1) 500 gr zwezerik in blokjes 1) 30 gr. boter 2) 2 gehakte sjalotten 2) 2 dl jus de veau 2) 1 laurierblad 2) 3 gehakte basilicumblaadjes cognac naar smaak 3)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipsaucijsjes (versgemalen) peper en zout 8 plakken Parmaham 75 gr boter 250 gr champignons (in plakjes) 2 sjalotjes (fijngesneden) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 20 gamba′s * 500 gram tomaten of 50 gram tomatenpuree * 1 lepel gehakte sjalot * 1 dl. cognac * 0,5 liter witte wijn (droog) * 60 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gamba′s * 500 gram tomaten of 50 gram tomatenpuree * 1 lepel gehakte sjalot * 1 dl. cognac * 0,5 liter witte wijn (droog) * 60 gram[...]
Bron: smulweb.nlBij sommigen soorten vlees en groente vinden wij een peper sausje erg lekker. Deze haalde ik lang uit een zakje, omdat ik geen idee had hoe ik hem zelf moest[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl