Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 82 recepten
Gereon van Gereon's keuken host dit keer het foodblogevent en heeft een leuk thema voor deze maand bedacht: maak een Gallo-Romeins gerecht, kies er een wijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen runderlappen 4 grote uien (in halve ringen) 4 sjalotjes (in stukken) 50 gr boter Scheut rode wijn 1 el bruine basterdsuiker 1[...]
Bron: smulweb.nl1/2 pakje gerookte spekblokjes, olijfolie, 200 gram lamsvlees in blokjes, 2 merguez worstjes in stukjes, 1 gesnipperde ui, 1 teentje knoflook, 1 paprika in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 8 Iberico wangetjes, ca. 1000 gram 3 Winterpenen 2 witte hele uien 1 rode hele ui 2 stukken selderij 4 teentjes knoflook 2 eetlepels bloem 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 8 kipdijfilets of 400 gram kipfilet 2 el olijfolie 4 teentjes knoflook 2 rode uien 20 groene olijven 1 dl droge witte wijn 2 blaadjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui, gesnipperd 1 prei, in ringen 1 winterwortel, in blokjes 2 laurierblaadjes 4 kruidnagels 1 theelepel gedroogde tijm 3[...]
Bron: smulweb.nlRode kool met appeltjes Rode kool met appeltjes, zoals het vroeger thuis smaakte.... Even twijfelde ik of ik dit recept zou plaatsen. Maar zo net na de[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlGoedemiddag lezers! Gisteren heb ik welgeteld 3,5 uur in de keuken gestaan. Of naja, ik had een pan 3,5 uur op het vuur staan. Voor 't eerst in m'n leven[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk sta altijd open voor vragen en/of suggesties. Daar kan je veel van opsteken, vind ik. Onlangs kreeg ik zo'n vraag van een 'trouwe fan'. Of ik met de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZin in een heerlijk stoofgerecht maar geen tijd om op te letten? Maak dan eens deze sukadelappen in de oven. In een mum van tijd is jouw werk klaar en de oven[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlI ngrediënten voor de haasragout: 2 hazenbouten olijfolie 1 ui 2 sjalotjes 1 bosje tijm 4 laurierblaadjes 0,5 kaneelstokje 1 steranijs 500 ml rode wijn 2,5 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet dit voortreffelijke recept van Joep Habets heb je voor twee keer plezier, een keer de stooflapjes en de andere keer Bolognaise saus voor over de pasta.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is nog prachtig weer. Misschien wel de laatste kans dit jaar om de barbecue aan te steken. Vandaag maken we pinchos morunos, moorse spiesjes, de tapa uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlParelgort… daar houden we niet van, he? Dat is iets naars uit het begin van de vorige eeuw en hoort in het rijtje gortepap, grutjespap en broodpap. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHachee na de winterkou! Met rode wangen van de kou komen we thuis en lusten wel een bordje hachee met rode kool en aardappeltjes! Vandaag het aloude recept van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl