Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 343 recepten
Ingrediënten Porties : 10 2.25kg aardappels, geschild en in vieren gesneden 300g bloemkoolroosjes 4 teentjes knoflook 1 grote wortel, gehakt 100ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 stuk Ierse contrefilet/ lendenstuk met vetrand, op kamertemperatuur 400 g winterwortel 50 g verse roomkaas, op kamertemperatuur 1-2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g stoofvlees (koe, hert, wildzwijn en zelfs een duif of haas), met zout en peper bestrooid olijfolie handje gemengde verse rozemarijn- en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 6 stuks wortelpeterselie, geschild en in de lengte doormidden gesneden zout en peper naar smaak 3 eetlepels boter 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kwartels boter 4 aardperen in stukken gesneden 2 jonge wortelen geschraapt 8 zilveruitjes eventueel 1 schorseneel Bereidingswijze Kleur de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Kipfilets 50 gram Boter 250 gram Ui 150 gram Selder 250 gram Wortelen 1 liter Kippenbouillon 3 Raapjes - kleine 0,5 liter Tomaten - gepelde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 340 gram worteltjes 240 ml water 3 eetlepels boter 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker 1 1/2 theelepel gemalen gember snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 80 gr boter 1 fijngehakte ui 1,5 kg wortelen 600 ml kippenbouillon zout en peper naar smaak Bereidingswijze Voorbereiding: 20[...]
Bron: allrecipes.nlIk heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk had selderij, wortel en prei in de koelkast. Allemaal over uit groentetassen van de afgelopen tijd. Ik heb daarmee tomatensoep gemaakt en een lekkere[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 600 gr runderlappen, in blokjes zout en peper, naar smaak 1 theelepel cayennepeper 1 theelepel paprikapoeder 50 gr boter 2[...]
Bron: allrecipes.nlOf te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen heerlijke aardappelschotel uit de oven met aardappelplakjes, wortelplakjes, broccoliroosjes, worstjes overgoten met een zelfgemaakte saus van boter, bloem[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlMijn vader kwam vroeger vanwege zijn werk veel bij boerderijen. Zo rond de kerstdagen kreeg hij een joekel van een gans én een kalkoen. Dat was natuurlijk echt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPatatjes die smelten in de mond, dat is de letterlijke vertaling van pommes fondantes. Ewel daar is geen woord van overdreven. Man, man, man, dat een simpele[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlHet is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties: 4 2 middelgrote courgettes 2 wortels 1 wortelpeterselie 1/2 knolselderij 1 tomaat, gepeld en fijngehakt 30 gr geraspte kaas 1[...]
Bron: allrecipes.nl