Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Heuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet laatste recept alweer in de serie over de Peulenparade . De afgelopen weken zijn er allerlei recepten de revue gepasseerd: Overzicht recepten Kookstel voor[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlVeel lekkers en allemaal 100% plantaardig! chocolademousse (uit 500 vega gerechten, Deborah Gray) stoemp van aardappel/spinazie/witloof met seitangehakt wrap,[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beDit was een klein experiment en het bleek erg lekker. Met een lekker brood erbij is het heerlijk. Een soort waterzooi 1 venkelknol, in blokjes 1 ui, gesnipperd[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMaart is wat groenten en fruit betreft eigenlijk de saaiste maand van het jaar. Waarom? Het mag dan meteorologisch lente zijn, oogsttijd is het nog lang niet.[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDit pakje zag ik van de week in de super, pal boven het schap met eieren. Ik doe al lang niet meer aan pakjes, maar hier was geen ontkomen aan. "Smaak zit in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe zelfgemaakte groentebouillon raakt hier steeds meer ingeburgerd. Groenteresten heb je veel, als je alles zelf snijdt. Als je ze verzamelt heb je algauw een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe wortelpeterselie (of peterseliewortel) behoort tot de groep der vergeten groenten. Deze tot 15 cm lange, witte penwortel is mondjesmaat verkrijgbaar van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWat doet een mens als de groentelade van je koelkast vol ligt met allerhande restjes? Dan snijd ik dat allemaal in blokjes, bak ze en stop ze daarna in een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen heerlijk gerecht op koude dagen, een echte winterwarmer. Het is wel eventjes werk maar een ideale maaltijd om voor 2 dagen te maken of in te vriezen. En je[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDe zelfgemaakte groentebouillon raakt hier steeds meer ingeburgerd. Groenteresten heb je veel, als je alles zelf snijdt. Als je ze verzamelt heb je algauw een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze vraag moet het hele jaar beantwoord kunnen worden. Dat kost een goed eetplan voor het hele jaar door. Voordat dat bedacht is, moet je ervaring hebben,[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comNu overal te koop: spitskool. Ragfijn snijden, wassen en even laten meebakken of stoven. Ook lekker in salades. Is neutraal van smaak, gezond en rijk aan[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl