Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1,5 theelepel Aziatische (geroosterde) sesamolie 1 theelepel chili-olie 200 gr sugar snaps, schoongemaakt (puntjes eraf en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 12 middelgrote, gepelde gamba's (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3 lenteuitjes (50 g) ½ teentje knoflook 50 g[...]
Bron: smulweb.nlKıymalı kol böreği (ronde börek met gehakt) at ik voor het eerst in Alanya, bij Hancı Pastanesi , een hele bekende 'pastane' (patisserie). Zeker een aanrader[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlVandaag vond ik het weer eens tijd worden om een heuse food diary in elkaar te knutselen. Niet omdat wij nu per definitie zo spannend eten maar omdat ik dit[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comO pgerolde gevulde kruidenbroodjes + broodjes met korst van zadenmix Recept desembrood, broodjes, opgerolde broodjes Gisteren het filmpje van het kneden van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBladerdeegpakketjes zijn een snelle manier om avondeten te maken. Zeker als je wat handige restjes in de koelkast hebt. Ik kom uit mijn werk, zet de oven op[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlTwee gepofte bieten waren achtergebleven. Precies goed voor een portie bietendip. Bij Ottolenghi vond ik dit recept, ik heb het wat veranderd en verkleind.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMijn leven wordt momenteel bepaald door de klok. Ieder half uurtje vrij is winst. Stage lopen werken, lesgeven, methodes schrijven. En dat is alleen wat ik[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlEchtgenoot en ik aten de afgelopen week sugar snaps (snap peas) die een half uur eerder geplukt waren. Knapperig, fris en romig: niet te versmaden. We aten ze[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIngrediënten 2 el kappertjes ((potje 100 g), uitgelekt) 1 bakje basilicum ((15 g), fijngesneden) 1 bakje bieslook ((25 g), fijngesneden) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlDe strudel is natuurlijk maar al te bekend met zijn appelvulling. Maar je kan veel meer doen met filodeeg. Bij deze een hartige strudel, gevuld met[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlDie Ieren en Britten hebben het goed bekeken. Zij snappen dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. In Nederland hebben we ook het gezegde:[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlGebaseerd op een recept van Yvette van Boven Ingrediënten: 4 eetl. fijn geraspte Parmezaanse kaas (50 ml lichte olijfolie-dit heb ik weggelaten) 2 eetl. sesam[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTwee gepofte bieten waren achtergebleven. Precies goed voor een portie bietendip. Bij Ottolenghi vond ik dit recept, ik heb het wat veranderd en verkleind.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAls het tijd wordt voor een makkelijke maaltijd, en in de koelkast zijn weer schatten te vinden als een restjes aubergine, drie stukjes paprika, een net niet[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl