Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 3167 recepten
Vegetarisch genieten, Vegetarisch genieten: penne met geroosterde pompoen en geitenkaas!, Vegetarisch voor Beginners, vegetarisch recept; goulash a la bhakta Piet(er), Vegetarisch, veganistisch en voedselzandloper burger met kikkererwten, Vegetarisch avondmaal, kleur in je bord en voedselzandloper
Ingrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde dragon 4 kalfsbiefstukjes peper 4 takjes verse peterselie 12 zwarte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 sneetjes brood (Pain Mediterranie) 4 eetlepels rode wijnazijn 4 eetlepels pijnboompitten 1 kleine rode ui 2 stengels bleekselderij 6[...]
Bron: ah.nlWitlof vind ik het lekkerst als hij boterzacht en gecarameliseerd is. Voor deze ovenschotel laat ik de witlof dus lekker een tijdje smoren, maar dat hoeft[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 moten zalmfilet, olijfolie, citroensap, grof zeezout, versgemalen peper, dille en als je dat lekker vindt: knoflook. Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 125 gr in blokjes gesneden appel 450 gr spruitjes, schoongemaakt en in vieren gesneden 60 ml appelcider 4 theelepels olijfolie 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 el pijnboompitten 250 ml groentebouillon (van tablet) 150 g couscous (biologisch) 8 stoneleeks 6 zongedroogde tomaten in olie 100 g groene[...]
Bron: ah.nlMaiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde Ingrediënten varkenshaasjes 2 Varkenshaasjes 2 el bloem olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 2 venkelknollen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten kalfsoester: 2 eetlepels pijnboompitten 2 kalfsoesters, op kamertemperatuur 25 g boter 2 eetlepels olijfolie 1 el fijngesneden verse salie 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngredienten: 200 gram sugarsnaps of peultjes Zout en vers gemalen peper 250 gram aardbeien 200 gram kaas (geitenkaas of feta) 4 eetlepels aardbeien jam 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl1 pak witbrood mix 1 eetl. cajun kruiden 2 eetl. olijfolie 1 eetl. gevriesdroogde uitjes 1 theel. gedroogde basilicum of Italiaanse kruiden 1 theel.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 100 gr verse champignons, in plakjes 1 prei, gesneden 2 eetlepels olijfolie 100 ml droge sherry 2 potjes (500 gr) runderbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlKarbonade met zoetzure paprika Gordon Ramsey: 'Het zal je verbazen hoe twee zulke simpele dingen zo goed smaken samen. De zoetzure paprika biedt de volle smaak[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 200 g groene aspergetips 100 g gerookte zalm 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap 1 teentje knoflook (geperst) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIn de planning zat een aardappeltortilla met boerenkool. Ik had op de bewuste dag geen zin om naar onze moestuin te gaan om boerenkool te halen. Het had[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor mij is deze curry een echte winterse maaltijd, waar je het direct warm van krijgt! Jullie weten inmiddels dat ik niet van het koken uit potjes en pakjes[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 4 grote aardappels 1 schaal kip (spareribs (575 g)) 500 g gebroken sperziebonen 2 rode uien 2 eetlepels olijfolie 4 eetlepels roomkaas[...]
Bron: ah.nlGerechtje met aubergine en feta. De geroosterde paprika zorgt voor een zoete smaak in het gerechtje. Je kan het serveren als hoofdgerecht of als bijgerecht met[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beNog maar een keer een stamppotrecept, dit keer spinaziestamppot met gerookte kip, zongedroogde tomaatjes en brie. Dit recept kreeg ik van de week van een[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties: 2 500 gr verse spinazie 3 eetlepels olijfolie 5-10 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel citroensap 100 gr verkruimelde[...]
Bron: allrecipes.nlWas van plan soep te maken, maar het werd puree. 1 pompoen 1 grote ongepelde ui, gehalveerd 3 hele teentjes knoflook 3 takjes tijm 2 el boter fijngesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeinig tijd of geen zin om te koken? Dan heb ik hier een simpel maar lekker eenpansgerecht voor je. Het meeste werk is het snijden maar daarna is het zo klaar![...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comIngrediënten 300 g sperziebonen 400 g artisjokharten (blik) 2 puntpaprika's (zak) 2 rode pepers 4 tenen knoflook 2 uien 2 groentebouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 komkommer (geschild) 3 bosuitjes (in ringetjes) 1 rode peper (ontzaad en in reepjes) 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap 2[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen Olijven maken aardappelpuree extra lekker. Bereid voor 2 personen 1 zakje aardappelpuree ( 135 gram pak a 2 zakjes, maggi ) volgens de[...]
Bron: smulweb.nlEen hartige taart die je als voorgerecht of als hoofdgerecht kan serveren. Lekker met een tomaten-rucola-slaatje. Ingrediënten Voor de vulling 2 el[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beIngrediënten 1 kg iets kruimige aardappelen 2 zakken geschoonde spruitjes (a 350 g) 3 el olijfolie extra vierge 1 teen knoflook (geperst) 200 g zachte[...]
Bron: ah.nlAlweer zo'n recept op een stokje... Handig in deze tijden waarin de BBQ vaak brandt. Natuurlijk kunnen ze ook worden gebakken in een hete pan! Ik gebruikte[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 1 pak pompoen (450 g, diepvries) 2 friszure en knapperige appels ((bijv. Granny Smith), in blokjes) 2 el olijfolie 2 tl gemalen komijn[...]
Bron: ah.nlWe smelten de kazen ! De Sigi's zijn behoorlijk Kaas-minded. Sinds kort is de Truffelkaas niet aan te slepen. De oude Truffel uit Umbrië doet het goed bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 5 plakjes filodeeg 1 kg witte asperges 3 bosuien 100 g cambozola (kaas) 100 ml slagroom 3 eieren 1 el olijfolie zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlDeze champignons kun je als voorgerecht, als bijgerecht óf als flinke tapas serveren. Het pepertje maakt het gerechtje pittig, je kunt deze weglaten als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl