Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
Ingrediënten 1 sinaasappel 1 pot wildfond (380 ml) 8 plakjes gerookte eendenborstfilet (pakje ` 150 g) ½ pakje gegrilde paprika's (` 200 g) 3 takjes[...]
Bron: ah.nlSandwich met paddenstoelen, salie en smeltkaas Uit de serie Dish of the Day van de BBC met Nigel Slater hier een van zijn 'one pan wonder' recepten. Nigel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKort weekje maar omdat we op vakantie zijn geweest in Toscane en Umbrië. Heerlijk gegeten dus :) Woensdag: Crunchy ovenfriet met een kant en klare Griekse[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl2 personen Bladerdeeg vierkantjes 100 gr aardappels gekookt en geschild, 50 gram oesterzwammen in stukjes, 1 teentje knoflook, takje rozemarijn, 1/2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlNa de pittige Chinese gestoomde oesters en het rundvlees in oestersaus met oesterzwammen wilde ik een lekker fris dessert als afsluiting van het Oosterse[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn de supermarkt zien de gemengde paddenstoelen er vaak maar zielig uit, maar op de markt zag ik prachtige paddenstoelen. Ik kon de verleiding niet weerstaan[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBenodigdheden voor romige paddenstoelensaus met misome en casselerrib Misome uit de Odin-tas Sinds kort hebben wij een Odin-groentenabonnement. Een kleine[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZeebaars met paddenstoelen en aardappels Ik ben opgegroeid aan zee en nabij een klein vissersdorpje. Vis is mij met de paplepel ingegoten. Figuurlijk[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties: 4 1 kilo kruimige aardappelen 500 gram zuurkool 3 eetlepels water (of appelsap, appelwijn of witte wijn) 1 dikke plak ham 300 gram[...]
Bron: allrecipes.nlEen mals stukske rundvlees, gebakken volgens de regels van de kunst. Een lekker sauske. Een smakelijk patatje. En tot slot een variatie van knapperige,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is het! Het ideale hoofdgerecht voor je feestmenu als je ervoor kiest om vis te serveren. Tarbot is een echte delicatesse. Het visvlees heeft een zeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDat lekker niet per se moeilijk of veel werk hoeft te zijn, daarvan is dit recept het Bewijs met hoofdletter B. Dit is een TOPrecept, dat ik inmiddels 3 keer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be" 250 gram oesterzwammen, 100 gram shii-takes, 100 gram cantharellen, 400 gram (lint) pasta, olijfolie, (eventueel) wat shoyu of tamari De lekkerste recepten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 bakje oesterzwammen 1 courgette, in blokjes 3 el zonnebloemolie 1 ui, fijngesneden 2 el Thaise groene curry 1 pakje kokosmelk (200 ml)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 4 personen: 1 kg kruimige aardappels, geschild, in gelijke stukken 500 g spruitjes, schoongemaakt, grote gehalveerd 200 g oesterzwammen, in[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl