Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 284 recepten
voor 2 personen 1 Hazerug van circa 600 gram 2 eetlepels Madeira 8 gekneusde jeneverbessen 1 eetlepel bieslook, gehakt 60 gram gezouten boter 1 Limoenschil,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 uien - 250 gr champignons - 100-150 ml witte wijn (droog) - 4 ongepaneerde varkensschnitzel - 4 dl kookroom - 3 grote zoet-zure augurken -[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 15 april per persoon 2 plakjes ontbijtspek/bacon "bakken" in de magnetron. Af laten koelen en klein knippen. Aardappels poffen in de magnetron,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 januari, met kangoeroebiefstuk en gevulde aardappels 750 gram dunne prei, 1 kleine ui, 125 gram champignons, 1/4 1 tomatensap (of een blikje tomaten[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com800 gram aardappels, 500 gram broccoli, 3 witvisfilets, 1/2 visbouillonblokje, peterselie, 1 tl kurkuma Schil de aardappels, snijd ze in niet te kleine[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 750 gr kruimige aardappels 3 teentjes knoflook (geperst) Bosje verse platte peterselie (gesnipperd) Zwarte peper Zeezout 2 el citroensap 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 bakjes aardappelpuree (a 450 g) 50 g pittige kaas (bijv. oude of parmezaanse), geraspt 4 eetlepels verse peterselie (zakje a 30 g),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gr kruimige aardappelen 50 g pittige kaas (bijv. oude of parmezaanse), geraspt 4 eetlepels verse peterselie (zakje a 30 g), fijngesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 425 gr (restant) aardappelpuree (bereid met melk en boter) 4 eetlepels bloem 75 gr maïskorrels 1 ei, losgeklopt 3 eetlepels ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 grote aardappelen; 1 bakje kruidenkaas, paprikapoeder, vers gemalen chilipeper, peterselie of bieslook. Voorbereiding Verwarm de oven voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 zak gesneden spitskool.(à 500 gr.) 1 pakje hamblokjes (à 125 gr. 4 eetl. slasaus. 2 eetl. verse peterselie,fijngehakt.[...]
Bron: smulweb.nlEr zijn vast veel kwalijker zaken te verzinnen in het leven dan grote spruiten (diameter: ten minste 35 mm) te moeten aanschouwen, maar toch vind ik dit zeker[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDoorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMaâkoudaat zijn aardappelkoekjes gemaakt van gekruid aardappelpuree. Het is een bekend aardappelgerecht in de magreb landen: Algerije, Marokko en Tunesie. Al[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk had nog een halve pompoen in de koelkast liggen. Dat is an sich geen probleem, ik ben dol op pompoen. Maar ik had geen zin om er weer een stoofschotel of[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 1 kg iets kruimige aardappelen 2 zakken geschoonde spruitjes (a 350 g) 3 el olijfolie extra vierge 1 teen knoflook (geperst) 200 g zachte[...]
Bron: ah.nlAlweer zo'n recept op een stokje... Handig in deze tijden waarin de BBQ vaak brandt. Natuurlijk kunnen ze ook worden gebakken in een hete pan! Ik gebruikte[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMet deze temperaturen heb ik absoluut geen zin om uren achter het fornuis te staan. Daarom is er niks makkelijker als voorbereiden en in de oven schuiven. Dit[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comvoor 4 personen 800 gr verse zalm filets (4x 200 gr) 200 gr verse bladspinazie 8 plakjes oude Goudse kaas 40 gr roomboter 3 sjalotten (fijn) 2 tenen knoflook[...]
Bron: smulweb.nl