Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Eigenlijk hou ik wel van deze tijd van het jaar. Buiten in de tuin is weinig of niets te doen. Af en toe zaden strooien of vetbollen ophangen voor de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAls ik witlof koop, denk ik altijd aan mijn opa van vaders kant. Opa kwam regelmatig op zondag bij ons eten. Hij werkte op de tuinderij van mijn tante en daar[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNa enkele weken in een weckpot in het donker eindelijk verlost en geproefd. De vijgen in Port geserveerd met slagroom. Een ware traktatie na een heerlijk[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comSemoor Djawa (pittig gekruid Javaans stoofgerecht met rundvlees) Ingrediënten: 500 gram rundvlees 1 ui 1 zakje Boemboe Semoor Djawa (te koop bij een toko) 2[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comTwee jaar geleden, op skivakantie met mijn vriendin in de Haute-Savoie, kwam ik dit gerecht al tegen. Het past erg goed in een 'wintersportmenu'. Het is een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAsperges zijn weer volop verkrijgbaar. Door het warme voorseizoen zijn de asperges er erg vroeg bij dit jaar. Al diverse malen dit voorjaar stonden deze[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen ouderwets stukje vlees op het menu vanavond. Een sukadelapje zoals mijn moeder altijd maakt. Een lekkere, eenvoudige bewerking van dit bijna vergeten[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comOver het algemeen heb ik geen probleem met het kiezen van een gerecht voor het avondeten. Alleen, sinds ik geabonneerd ben op Foodies, heb ik een enorme keuze.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet overkomt mij regelmatig dat ik met het bereiden van een diner de eetlust van mijn gasten te hoog inschat. Of dat ik, voor alle zekerheid, de porties per[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHoewel het huidige weer het anders voorstelt, het is toch echt najaar. De kalender geeft aan november en dat is tijd voor wild. Niet dat ik dat zelf vaak wild[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen ouderwets stukje vlees op het menu vanavond. Een sukadelapje zoals mijn moeder altijd maakt. Een lekkere, eenvoudige bewerking van dit bijna vergeten[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comBloemkool met een sausje maar dan even anders. Niet zoals van oudsher, zoals oma's en moeders deze maakten met aardappels en een wit sausje, maar nu als een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comJe kan er voor kiezen een snelle en eenvoudige tosti te maken. Ham, kaas en klaar is Kees. Maar na een stevige winterwandeling had ik toch echt zin in iets[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com