Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Het is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZiehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten 750 gram geschrapte wortelen 6 eieren ... 1 teen knoflook 2 sjalotten een beetje kokosolie peper zout 1 Verwarn de oven voor op 180 graden 2. Snij[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlHierzie, het eerste niet-zoete recept van deze blog! Het moest er eens van komen... Met deze temperaturen is het een ideaal opwarmertje. Waarschuwing! De[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.beWanneer Gado Gado nou Petjil wordt zou ik niet durven zeggen. Volgens mij is het gewoon hetzelfde, namelijk kort of niet gekookte Groenten met Tahoe en/of[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe laatste tijd eten wij steeds minder vlees. In veel gerechten mis je het niet. Dat geldt ook voor deze bonenstoofschotel. In eerste instantie wilde ik dit[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl100 ml olijfolie 500 gram winterwortel, geschrapt 500 gram licht kruimige aardappels geschild 12 sjalotjes of 3 uien in kwarten Rasp van een halve citroenschil[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVoor het Volkskrant-magazine gaat culinair journalist Mac Van Dinther wekelijks bij iemand eten, onder het mom van ‘iedereen kan koken’. Dat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn 1899 verzonnen de zusters Tatin de originele tarte tatin met appels, waarbij de bodem bovenop de vulling wordt gebakken. Per ongeluk wil het verhaal, want[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis - sommige mensen die vegetarisch eten, nemen soms een stukje vis)[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlFrittata met wintergroenten Een frittata met wintergroenten, als afscheid van de winter (hoop ik). We krijgen genoeg van de winterse gerechten, we hebben zin[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet is al eind maart maar nog zo extreem koud dat we trek hadden in een verwarmend stoofpotje. Ik maak dat altijd in de crockpot, die staat dan de hele middag[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl