Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Mijn zusje kreeg 's ochtends een wild idee dat ze wel graag tapas wilde eten 's avonds. Dus het boodschappenlijstje werd flink aangevuld met ingrediënten voor[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl3-4 personen Kisir 350 gram bulghur olijfolie 1 grote ui fijn gesnipperd 2 tenen knoflook gesnipperd 1 el tomatenpuree chilivlokken, 1/2 tl sambal 1 1/2 tl[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIk ben absoluut niet gelovig. God, Jezus, de hel, de hemel, ... Voor mij zijn het delen van een fictief, eeuwenoud verhaaltje. Tot afgelopen woensdag ... Toen[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beCouscous met wokgroenten en gegrilde kip Hier ook een vrij snel gerecht en leuk te maken op een mooie lentedag! Je kookt de couscous zoals aangegeven op de[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beHet blijft toch fijn als je kinderen ook je eigen favoriete recepten gaan waarderen. Oosters en "spicy" eten zoals Indiaas, Thai en Chinees hebben wij lange[...]
Bron: marijebedaux.blogspot.nlZolang als ik me kan herinneren maakte mijn moeder als kerstontbijt altijd pasteitjes met kalfsragout. Zij trok op kerstavond na het cadeaus uitpakken al een[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlToen ik nog maar 18 jaar oud was (eeuwen geleden dus .... zucht) kocht ik een aantal kookboeken. En eentje daarvan was een Frans kookboek. Daarin vond ik dit[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIk probeer zoveel mogelijk biologische en Fair Trade producten te kopen. Ik vind het belangrijk dat mens & dier met respect worden behandeld en ik vind het[...]
Bron: geweldig-gezond.blogspot.nlOf te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk ben al een tijdje op zoek naar een lekker tapas recept met champignons. Ik had al eens een recept geprobeerd van gemarineerde kastanjechampignons . Ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet is de tweede keer dat ik meedoe aan de Foodblogswap. Bij deze maandelijkse swap maakt een groep foodbloggers van elkaar een recept en blogt hier dan over.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlKerrieschotel van Chan's massala We hadden groenten en vlees over, van de fondue van afgelopen zaterdag. Daar heb ik zondag een kerrieschotel van gemaakt. Die[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSaus: 3 eetlepels sojasaus 2 eetlepels rijstazijn 1 theelepel hoisinsaus 2 theelepels sesamolie 2 theelepels bruine suiker of palmstroop kneepje citroensap 2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl