Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOudjaarsavond kregen we bezoek dat mee bleef eten. Gezellig! In Vietnam ken je een soort van fonduen, maar dan in bouillon; Lau heet dat. Erg lekker! Wij[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlHet is guur weer vandaag en hoewel het zondag Pasen is en dus het lentegevoel moet overheersen, kun je deze taart best nog maken. Hij is lekker, voedzaam en[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlKookwedstrijd Enkele weken geleden plaatste ik een kookwedstrijd. Vandaag het winnende gerecht van Ilaria Barella uit Dordrecht. Zij is van oorsprong[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVoor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel lekker, dit recept uit de Antillen. De combinatie van cacao en pikante pepers doet het hem. Maak gelijk een grote hoeveelheid en vries een deel in voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHutspot wordt op veel verschillende manieren bereid, met net zoveel verschillende ingrediënten. De meeste recepten bevatten in ieder geval uien en wortels.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze Marokkaanse Wortelsalade is één grote smaakexplosie: zoet, fris, kruidig, zuur, bitter en pittig! Ik heb de salade nog wat gepimpt met voor mij[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comLinzensoep Eveline ( Mus ) vroeg me of ik een recept voor linzensoep had. Ja hoor....Ik maak het niet veel Maar zo af en toe komt het hier op tafel Ik heb ooit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor kip 1 hele kip 2 wortelen in grove stukken 1 ui, in kwarten gesneden 2 bleekselderij stelen, in grove stukken gesneden 10 takjes tijm 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg sucade- of riblappen 1 pakje croma 2 laurierblaadjes rundvleeskruiden 4 kruidnagels 1 flesje bruin bier 2 tomaten 1 kleine prei 1[...]
Bron: smulweb.nlOf te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMet dit weer vind ik het heerlijk om soep te eten. Je weet wel, zo'n lekker goed gevulde dikke soep die je een dag van te voren al kookt en dan alleen nog maar[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVanmorgen in alle vroegte begonnen met het trekken van de kippenbouillon voor mijn Surinaamse pindasoep naar een recept van een vriendin van mij uit Suriname[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl