Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
*Ingrediënten 1 pakje gerookte makreel (200 g) 100 g verse roomkaas naturel 2 stengels bleekselderij 1/2 limoen, 1-2 eetlepels sambal badjak 1 stokbrood 4[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlIngrediënten: 1 blikje tonijn of een andere vis zoals makreel of sardines 8 mini paprika's 2 sneden brood, zonder korst 4 ansjovisfilets fijngehakt 2 tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen balans in smaken Ik zou in de hele gemeente geen viszaak weten te vinden… Wel staat er in ons dorp zo’n mobiele viskar, die ook wel wat verse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWinterbieten, zomerbieten Een lekkere salade in plaats van die winterse stoofschotels! Alleen de aardappels vragen wat kooktijd. In plaats van aardappels is[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRotterdamse reuzenaugurken Als kind at ik graag grote augurken! Ik ben opgegroeid in Rotterdam en als mijn moeder en ik ‘naar de stad gingen’ dan[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHier in huis (of eigenlijk meer buitenshuis) wordt regelmatig gerookt. Maarten rookt makreel in zijn rookton en ik experimenteer met het tafelmodel rookoven en[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlDit fantastische recept vond ik op de blog van Appels & bietjes ! Nanja is gepassioneerd door gezond, lekker en echt eten. Het is een geweldige blog met[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlSoms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDit receptje is een lekker lunch of picknickrecept, maar wij eten het in de zomer ook regelmatig als avondmaaltijd. Wij maken het met Libanese platbroden, te[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlEen beetje van Yvette van Boven, een beetje van Ottolenghi en een beetje van mezelf en je krijgt de beste tabouleh ever. Lekker bij makreel met harissa (zie[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIk ging naar de viswinkel voor twee kleine verse makreeltjes. Helaas, die waren al op. Toen ik aan het kijken was wat deze visboer dan nog wel in zijn arsenaal[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIk krijg soms te horen dat de gerechten die ik maak wat bewerkelijk zijn. Ik vind dat zelf doorgaans best meevallen, maar misschien maakt (kook)verslaving[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlWat kun je toch veel met spinazie. En het is zo'n heerlijke groente, boordevol goede voedingsstoffen. Spinazie kun je gerust een keer of twee per week op het[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nl