Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Na het voorgerecht ( gerookte eendenfilet met mango ) en de soep ( witloofsoep met appel en grijze garnalen ) is dit het hoofdgerecht dat KookMakkelijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen lekker wintersgerecht met een groente die bitter weinig gekend en gebruikt wordt. Lekker met quinoa gekookt in een groentenbouillon maar ook niet te[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beDeze heerlijke iets zoete / pittige soep kan het hele jaar door. Ook heerlijk voor een feestelijke gelegenheid. Gewoon maken, proeven en genieten zou ik[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deBlini's zijn kleine hartige pannenkoeken die veel gegeten worden in Oost-Europese landen. Lezers met een dikke portemonnee hebben ze misschien wel eens gegeten[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlEmerald City , d e hoofdstad van Oz . H et land uit het bekende verhaal van D e Tovenaar van Oz . Gek genoeg is dit waaraan ik moet denken bij deze soep.[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlRoosteren doet zo iets moois met groenten. Vaak komen er hele andere texturen en smaken tevoorschijn dan bij koken of stomen. Intens, vol en gemoedelijk. En de[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlZo makkelijk, zo gezond en zo lekker! Ideaal als bijgerecht met een grote salade of met waar je maar zin in hebt. Zoete aardappel & pastinaak frietjes voor[...]
Bron: datesandalmonds.blogspot.nlDit is een heel simpel gerechtje dat met een goed stukje vlees erbij als hoofdgerecht helemaal af is, maar je kunt het ook als voorgerecht serveren! 2 personen[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlLekker pittig groentegerecht. Eens een andere manier om pastinaak klaar te maken. Aardappelpuree, een groentenburger met een kruidig yoghurtsausje maken het[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beEr zat in mijn groentenpakket een savooikool (groene kool) en ik had dat eigenlijk nog maar 1x zelf klaargemaakt. Toen koolrolletjes met een vulling van[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beVeel hartige taarten vind ik vaak een beetje hetzelfde smaken. Deze uit de Delicious van maart echter niet, hij smaakt echt anders. Voor een vegetarische[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl Ik heb van mijn vader een flinke berg pastinaken gekregen die hij zelf gekweekt heeft. Daarom probeer ik allerlei recepten met pastinaak. Na het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlLaat het maar koud worden! Koken in de Römertopf past helemaal in het seizoen! Lekkere stoofpotten met winterpeen, aardappel (neem eens zoete aardappel),[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBij de kassa begon het meisje natuurlijk te stuntelen met de pastinaken. Wat waren dit nou weer voor een dingen?! Ik zag dat ze nieuw was en verzekerde haar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe perfectie! Een perfecte samengang van texturen (zachte zalf en krokante chips van pastinaak), een cuisson à la perfection (nog lichtroze van binnen), een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 450 gr pastinaak 1 theelepel zout 30-60 ml boter zwarte peper Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Bereiding: 45 min[...]
Bron: allrecipes.nlGisteravond kookte ik een heel lekker hapje. Zomaar, uit het blote hoofd. Beetje knutselen in de keuken. Vast geïnspireerd geraakt door Masterchef. Bent U ook[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nl