Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 82 recepten
Ingrediënten Porties : 12 1 courgette blikje tonijn peper en zout, naar smaak eetlepel kappertjes Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Klaar in:[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ingrediënten: 1 blikje tonijn op olie 160 gram 4 anjovisfilets uit blik 2 eetlepel mayonaise 1 eetlepel kappertjes peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 komkommer 1 blikje tonijn in water/ of olie tube mayonaise Bereidingswijze Snij de komkommer in plakken van anderhalve cm hol deze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nl10 vellen fillodeeg in de breedte doormidden 2 eetlepels olijfolie 1 blik tonijn uitgelekt 250 gram middelgrote gamba`s in plakjes 1 ui fijngehakt half bosje[...]
Bron: smulweb.nlDeze gezonde levenstyle is bij mij zo ingeburgerd dat ik niet anders meer wil en kan. Ik voel me veel fitter, meer energie, gezonder, slanker, opgewekter en[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten (1 persoon) Recept printen eetlepel olijfolie teentje knoflook geperst 100 gram gerookte zalm in stukjes 100 gram andijvie gesneden 1 klein[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlAlhoewel Krullenbol en Wildebras an sich redelijk goede eters zijn, is vis altijd een lastige. Gebakken zalm is geen groot probleem, maar de rest? Omdat ik[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDeze Turkse aardappelsalade met gekookt ei is één van de eerste Turkse gerechten die ik 'leerde' maken. Je kunt er dan ook weinig aan verpesten, het smaakt[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl* Ingrediënten (4 personen) 4 ansjovisfilet op olijfolie (blikje 46 gr) 2 blikjes tonijn moot in olijfolie (a 160 gr) 500 gr spruitjes (gehalveerd) 250 gr[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nl*Ingrediënten 1 blikje tonijn (160 gr) 1 courgette 2 eetlepels olijfolie 3 eetlepels pijnboompitten 400 gr cannellinibonen 15 gr basilicum (bakje, alleen de[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlHet kan zijn dat allerlei puristen, Spanjegangers en betweters nu over mij heen vallen. Paella maak je niet in de oven, maar op open vuur. Noem het dan maar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl