Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2218 recepten
Ingrediënten 1 gele paprika 4 zongedroogde tomaten in olie 40 g boter of margarine 1 zak panklare spinazie (300 g) 2 kalfsoesters (Ã ca. 125 g) 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 Gr. Kabeljauw 75 Gr. Roomboter 3x prei Citroenrasp 2x Tomaat Garnalen 2 bakjes Knoflookteentjes 3x 200 Gr. Crème fraiche 100 Ml[...]
Bron: smulweb.nlAfgelopen weekend maakte ik nog eens gevulde courgette. Altijd een zeer geslaagd gerechtje, daarom dat ik het vandaag met jullie hier deel! Wat heb je nodig?[...]
Bron: saporidellavita.blogspot.beDit keer vind ik niet zo heel veel dingen in de Delicious staan waarvan ik denk 'dit wil ik maken'. Deze courgettekoekjes horen daar echter niet bij en die[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOp vakantie in Asturia (Spanje) kregen we dit voorgeschoteld in eco-hotel Posada del Valle. Terug thuis probeerde ik het na te maken en dit is mijn versie van[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.bevoor 1 personen 2 (roma) tomaten, 3 basilicum blaadjes, paturain Hulpmiddelen Ovenschotel Voorbereiding Tomaten halveren, beetje vruchtvlees verwijderen. Oven[...]
Bron: smulweb.nlZalm uit de oven met Spek en Geitenkaas Dit zalm recept uit de oven smaakt heerlijk. De zoute spek met het zachte van de geitenkaas combineert zo goed met de[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten 4 el pijnboompitten 250 ml groentebouillon (van tablet) 150 g couscous (biologisch) 8 stoneleeks 6 zongedroogde tomaten in olie 100 g groene[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen ? 1 ui ? 3 tomaten ? 2 eetlepels zonnebloemolie ? 1 pak burrito dinerkit (500 g) ? 1 schaaltje rundergehakt (ca. 500 g) ? 1 zakje geraspte[...]
Bron: smulweb.nlZelfs op vakantie in Frankrijk kan ik het niet laten om recepten te verzinnen en uit te proberen. T lijkt wel of ik m'n halve keuken mee heb genomen maar het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlBereiden:Maak een vulling van 100 gram ricotta vermengd met 2 eetlepels gehakte dille en 2 eetlepels fijngehakte zongedroogde tomaatjes op olie. Breng op[...]
Bron: smulweb.nlIk kijk graag naar het programma De wilde keuken met Wouter Klootwijk. Twee weken geleden ging de uitzending over verse ongepelde garnalen. Deze ongepelde[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 1/2 theelepel plantaardige olie 1 kleine ui, dun gesneden 5 eetlepels versgeraspte gember 5 eetlepels uitgeperste knoflook 1/3[...]
Bron: allrecipes.nlWitlof vind ik het lekkerst als hij boterzacht en gecarameliseerd is. Voor deze ovenschotel laat ik de witlof dus lekker een tijdje smoren, maar dat hoeft[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlWaar moet een goede visburger aan voldoen. Een lekkere smaak natuurlijk. Mals aan de binnenkant en krokant aan de buitenkant. Niet te fijn gemalen visvlees[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGerechtje met aubergine en feta. De geroosterde paprika zorgt voor een zoete smaak in het gerechtje. Je kan het serveren als hoofdgerecht of als bijgerecht met[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beWe geven ons lieve lijf veel kracht met avocado en een vette vis. Veel omega-3 in een lekker gerecht, eenvoud in een torentje, allemaal krachtbronnen samen.[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlEen maaltijd van restjes. Ik maakte van een blikje tonijn een lekkere 'saus', zoals ook bij een snelle vitello had kunnen plaatsvinden. De saus werd over[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen ? 250 g sperziebonen ? 2 varkensschnitzels ? 2 eetlepels boter ? 1/2 zak rosti (a 600 g) ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot a[...]
Bron: smulweb.nlVandaag aten we varkensfiletlapjes met mozzarella en tomaat. Uiteraard biologisch vlees. Wonderbaarlijk genoeg merkte zelfs de Hoofdverbruiker van mijn[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIk had weer eens zin in lamsvlees. De recepten die ik tot nu toe had geprobeerd waren zonder meer erg lekker, maar ook bewerkelijk. Maar dit recept staat in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 300 g sperziebonen 400 g artisjokharten (blik) 2 puntpaprika's (zak) 2 rode pepers 4 tenen knoflook 2 uien 2 groentebouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlEen van mijn zonen kwam eten met zijn vrouw...ze zitten midden in een verbouwing dus dan is het heerlijk om af en toe eens bij mama aan tafel te schuiven ;-)[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comNiks lekkerder dan met een mooie winterse dag binnen komen en dat dan de slowcooker staat te pruttelen. s 'Morgens alles erin en s' avonds zo aan kunnen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten 4 eieren 300 g roerbakmie 1 pakket nasi/bami groentemix (500 g) ½ pot satésaus (a 350 g) 3 eetlepels olie 1 duobakje hamblokjes (200[...]
Bron: ah.nlIk had nog een restje zuurvlees en een zak spruiten in de koelkast. Deze wel lekkere stamppot gemaakt. Ingrediënten 25 g boter 1 ui, gesnipperd 750 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is weer tijd voor een ouderwets klassiekertje; garnalencocktail. Een aantal dingen zijn essentieel. Neem Hollandse garnalen en niet van die smakeloze[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties: 2 1 eetlepel olie 250 gr lams-lendekarbonades, in reepjes gesneden 100 gr couscous 1 groene paprika, gesneden 1 ui, gesneden 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nl150 gram speltbloem, 125 gram koude boter, 125 gram oude/pittige kaas, 200 gram kerstomaatjes, oregano Meng bloem met boter en kaas in een keukenmachine. Maak[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 2 komkommers, geschild, zaad verwijderd en in stukjes 10 cherrytomaatjes, in vieren 10 kalamata olijven, ontpit 250 gr ham, in[...]
Bron: allrecipes.nl