Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 53 recepten
Gereon van Gereon's keuken host dit keer het foodblogevent en heeft een leuk thema voor deze maand bedacht: maak een Gallo-Romeins gerecht, kies er een wijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBij herfst (en winter) horen voor mij stoofschotels. Zo'n schotel die urenlang moet sudderen en heerlijke luchtjes door het huis verspreidt. Dit recept voldoet[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 4 personen: 600 g riblappen, op kamertemperatuur zout versgemalen zwarte peper 2 theelepels milde paprikapoeder 2 eetlepels bloem 50 g boter 300[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVroeger gingen mijn ouders op zondag vaak naar Maaseik ( B ). Daar was het niet alleen erg gezellig, 's zomers op de terrassen en 's winters in de cafés, maar[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlAl eerder maakte ik een brood met bier Robuust Landbrood . Dat beviel toen erg goed, maar toch kwam het niet in me op vaker met bier te bakken. Tot afgelopen[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVorige week hadden we al kip in bokbier , nu hamlapjes. Ik vond de saus van deze lekkerder, maar verder gaat de voorkeur uit naar kip. Dus een volgende keer[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet schijnt steeds vaker op de kaart van hippe restaurants te staan: varkenswangen. In de nieuwste Delicious staat dit recept en met de Lindenhoff om de hoek,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEnglish-language translation below Niets zo zalig als een heerlijk dampende stoofschotel uit je oventje toveren. Zo'n bord is een echt verwenmomentje, ik noem[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAppeltjes in de oven met Toffeesaus Oorspronkelijk is dit recept voor onder de grill. Maar het lijkt mij erg zwart worden als je het 3 kwartier onder een grill[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlAls afsluiter van het 3-gangendiner waarin gekookt werd met bier, koos de chef voor een granité van kriekbier. Lekker fris en zurig. Hierbij combineerde hij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSinds ik een deelnemer ben van het hele Urban Crafts-gebeuren, zijn er al pretty damn leuke dingen gebeurd. Urban Crafts beschouwt de onderlinge wedstrijd niet[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comHachee na de winterkou! Met rode wangen van de kou komen we thuis en lusten wel een bordje hachee met rode kool en aardappeltjes! Vandaag het aloude recept van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSchorseneren een winterse groente In mijn tuin en potten op het balkon zie ik alweer groene neuzen! De bloembollen komen eraan… Dat roept, ondanks de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeel II, vervolg van: 'alles over spelt deel I' Wat is graan en welke graansoorten zijn er? Graan is een verzamelnaam van de zaden van grassoorten. Tarwe[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr. grote Garnalen (ongekookt) 150 gr. Bloem 2 dl Bier1 el. witte Wijnazijn 1 Eiwit Zout Olie om te bakken/frituren 4x Smult + 24-delige[...]
Bron: smulweb.nl250 g Gruyère AOC 2 dl frituurolie Beignetbeslag: 1 eiwit 150 g bloem 1 snufje zout 1 mespunt cayennepeper 1 el olijfolie 2 dl bier Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlTegenwoordig zitten we zoals Pollan zo mooi omschrijft met een 'kookparadox'. De tijd die we spenderen aan koken wordt steeds korter, de tijd dat we erover[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.be