vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder varken wortel

Gevonden 53 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Varkenshaasmedaillons met krieksaus

Gereon van Gereon's keuken host dit keer het foodblogevent en heeft een leuk thema voor deze maand bedacht: maak een Gallo-Romeins gerecht, kies er een wijn[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
In bier gestoofd rundvlees

Bij herfst (en winter) horen voor mij stoofschotels. Zo'n schotel die urenlang moet sudderen en heerlijke luchtjes door het huis verspreidt. Dit recept voldoet[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl

Irish stew met Guinness

Ingrediënten 4 personen: 600 g riblappen, op kamertemperatuur zout versgemalen zwarte peper 2 theelepels milde paprikapoeder 2 eetlepels bloem 50 g boter 300[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl
Knapkoek, een eerste poging

Vroeger gingen mijn ouders op zondag vaak naar Maaseik ( B ). Daar was het niet alleen erg gezellig, 's zomers op de terrassen en 's winters in de cafés, maar[...]

Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl
Zuurdesembrood met rogge en bier

Al eerder maakte ik een brood met bier Robuust Landbrood . Dat beviel toen erg goed, maar toch kwam het niet in me op vaker met bier te bakken. Tot afgelopen[...]

Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl
Hamlapjes in bokbier

Vorige week hadden we al kip in bokbier , nu hamlapjes. Ik vond de saus van deze lekkerder, maar verder gaat de voorkeur uit naar kip. Dus een volgende keer[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl
Gestoofde varkenswangetjes

Het schijnt steeds vaker op de kaart van hippe restaurants te staan: varkenswangen. In de nieuwste Delicious staat dit recept en met de Lindenhoff om de hoek,[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl
Flemish stew

English-language translation below Niets zo zalig als een heerlijk dampende stoofschotel uit je oventje toveren. Zo'n bord is een echt verwenmomentje, ik noem[...]

Bron: marijkekookt.blogspot.be
Appeltjes in de oven met Toffeesaus

Appeltjes in de oven met Toffeesaus Oorspronkelijk is dit recept voor onder de grill. Maar het lijkt mij erg zwart worden als je het 3 kwartier onder een grill[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Kersen, frambozen, geconfijte citroen met panna[...]

Als afsluiter van het 3-gangendiner waarin gekookt werd met bier, koos de chef voor een granité van kriekbier. Lekker fris en zurig. Hierbij combineerde hij[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Tafelbiermuffins

Sinds ik een deelnemer ben van het hele Urban Crafts-gebeuren, zijn er al pretty damn leuke dingen gebeurd. Urban Crafts beschouwt de onderlinge wedstrijd niet[...]

Bron: bakedlouies.blogspot.com
Echte ouderwetse Hachee

Hachee na de winterkou! Met rode wangen van de kou komen we thuis en lusten wel een bordje hachee met rode kool en aardappeltjes! Vandaag het aloude recept van[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Schorseneren + recepten (salade, gefrituurd en[...]

Schorseneren een winterse groente In mijn tuin en potten op het balkon zie ik alweer groene neuzen! De bloembollen komen eraan… Dat roept, ondanks de[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Alles over spelt: deel II

Deel II, vervolg van: 'alles over spelt deel I' Wat is graan en welke graansoorten zijn er? Graan is een verzamelnaam van de zaden van grassoorten. Tarwe[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Gambas con Gabardina - Gebakken gamba`s

voor 4 personen 500 gr. grote Garnalen (ongekookt) 150 gr. Bloem 2 dl Bier1 el. witte Wijnazijn 1 Eiwit Zout Olie om te bakken/frituren 4x Smult + 24-delige[...]

Bron: smulweb.nl
Kleine beignets met Gruy

250 g Gruyère AOC 2 dl frituurolie Beignetbeslag: 1 eiwit 150 g bloem 1 snufje zout 1 mespunt cayennepeper 1 el olijfolie 2 dl bier Bereidingswijze[...]

Bron: smulweb.nl
Een pleidooi voor echt koken

Tegenwoordig zitten we zoals Pollan zo mooi omschrijft met een 'kookparadox'. De tijd die we spenderen aan koken wordt steeds korter, de tijd dat we erover[...]

Bron: vitalevoeding.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy