Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 81 recepten
Deze taart heeft wat weg van onze Schwäbische rodebessen- en rabarbertaarten. Het verschil zit hem in de grofgemalen amandel (voor de crunch) en de custard,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 3 1 kilo rabarberstengels, gesneden 65 g suiker 35 g (125 ml) melkpoeder (eventueel) een klontje boter Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 10 gr boter 600 gr rabarber, in 1 à 2 cm dikke schijfjes gesneden 60 gr donkerbruine basterdsuiker Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 30 gr ongezouten boter 500 gr rabarber, dun gesneden 100 gr suiker Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min › Bereiding: 10[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 200 g roomboter, op kamertemperatuur - 200 g suiker + 25 g om te bestrooien - 1 tl vanille-extract - 3 eieren - 100 g volle kwark - 200 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVooral de eerste rabarberstelen, bij voorkeur rode, in het seizoen zijn heel geschikt om te verwerken in gebak. Langs de sloot heb ik inmiddels 3 behoorlijke[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIk heb àltijd een pakje Biscuits Roses de Reims in mijn voorraadkast liggen. Altijd. Wanneer ik het ene opgebruik, dan noteer ik dat meteen op mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBij het rondsurfen op Pinterest vorige week, kwam ik een commentaar tegen dat mijn blog wel heel leuk was, maar ook moeilijk met gerechten met veel werk... Nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beToen ik de titel van dit recept voor 't eerst zag in de kookles, krulde ik spontaan mijn neus... Wat een bizarre ingrediënten. Dit kon toch niet lekker zijn?[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLap! Chef Jo komt is roet in het eten komen gooien. Niet letterlijk natuurlijk, maar figuurlijk. Mijn Kerstmenu stond zo goed als volledig op punt en dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk voel me een slechte blogster momenteel. Niet dat de zin om te bloggen over is, hoor, verre van! En ook de inspiratie is nog lang niet op. Maar de tijd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVorige week kreeg ik een mailtje van een kookvriendin met de vraag of ik al van demerarasuiker gehoord had. Ja, dat had ik. Maar eerlijk, geen flauw idee waar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDinsdagavond. Da's mijn vaste kookavond in Spermalie. Maar 't schooljaar zit erop en dus strekt er zich een 100% vrije avond voor mij uit. Lopen is er door een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is prachtig weer, ik kreeg een mooi pakje rabarber van mijn ex-collega Hilde en ik vloog erin! Een heerlijk dessertje, licht en voedselzandlopergewijs de[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlVerlost zijn, nog nooit heeft dat zo goed gevoeld als nu. De laatste twee weken en een half was powerfood (lees: de zoetste brol uit de snoepkast) mijn beste[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comHoezééé, de lente is aangebroken! Met andere woorden, de tijd waarin ik in de keuken helemaal kan losgehen met seizoensproducten als rabarber, aardbei,[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.com