Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten: 4 schouderkarbonades olie honing marinade: 1 lente-ui of stukje prei 1 knoflookteen 1 Spaanse peper sojasaus 2 el kippenbouillon Shaoxing[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnijbonen heten "mesbonen" in China. Gesneden en geblancheerd, zijn ze zeer geschikt om te roerbakken. Dit recept maakt gebruik van de favoriete aromaten van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 halskarbonades a 150 g 1 takje salie 1 takje marjoraan 1 takje tijm 1 takje rozemarijn 1 takje peterselie 4 el olijfolie zout versgemalen peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKarbonades uit Shanghai Ingrediënten: 4 schouderkarbonaden zonder bot 1 lente-ui of stukje prei 2 plakjes verse gember sojasaus Chinese kookwijn of pale medium[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEven een kort maar lekker receptje Morgen gaan we barbecuen én daarom heb ik vanavond de schouderkarbonades die we gaan roosteren alvast in de marinade gelegd.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBij de vijfkruiden-karbonades wilde ik een pittig groentegerecht serveren. Nu had ik onlangs al eens een Thaise komkommersalade gemaakt, die heerlijk is, maar[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn dit recept worden schouderkarbonades gemarineerd in een Chinese marinade van hoisinsaus, vijfkruidenpoeder, sojasaus, shaosing rijstwijn (of droge sherry)[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit recept is echt een typisch voorbeeld van minimale inspanning en maximaal resultaat. Dus als je indruk wilt maken - of jezelf op een lekkere maaltijd wilt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlOnderstaande marinades komen oorspronkelijk uit het magazine 'Boodschappen' maar ik heb ze hier en daar wat aangepast. Deze marinades zijn geschikt voor 500[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl