Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Een makkelijke stamppot die trouwens ook prima in de zomer past. In de verte, en met goede wil, zou je er het Indiase gerecht Saag (of Palak) Paneer in kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlChutney & gehaktballen Gehaktballen & chutney zijn een ideale combinatie! Op mijn blog staan al een aantal chutneyrecepten. Mijn keukenkastjes zijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze stoofschotel met lamsvlees en aubergine wordt op smaak gebracht met ras el hanout. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel met onder meer gember,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBBQ-tijd, we laten het gepofte patatje voor wat het is en maken een couscous vol smaak en het geurige van de Marokkaanse keuken. Heerlijk met een stukje van de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beVorige zaterdag was de laatste kookworkshop van dit jaar. De ambiance zat er helemaal in: we hebben gekookt, gegeten en genoten!! We begonnen met naancanapés[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beZomaar ergens binnenstappen en van de kaart eten is als vegan niet altijd evident. Behalve in het zuiden! Ze koken er veelal met olijfolie in plaats van boter[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beIn een hoekje van mijn vensterbank ligt altijd een stapeltje kookboeken en tijdschriften binnen handbereik. 's Avonds na het eten blader ik die door op zoek[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlRuim een jaar geleden heb ik mij verdiept in de Chinese Geneeskunde en Voedingsleer. Dit kwam naar aanleiding van mijn Shiatsu therapeute, zij vertelde mij[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlGisteren liet ik jullie op de Facebookpagina van Sherydah'sKooklab weten dat ik dit gerecht aan je zou geven, een heerlijk feestgerecht! De reden dat ik deze[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlHeel lekkere gehaktballetjes uit het kookboek 'Rick Stein ontdekt de oriënt'. Ik gebruikte hiervoor de specerijen die ik uit Sri Lanka meegenomen heb.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlCurry van runderkofta Vorige week vrijdag zijn we naar de Amazing Oriënta l in Beverwijk geweest, een mega grote winkel met alles voor de Oosterse keuken. Één[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWat is zhug en hoe gebruik je het? Zhug, sahawiq of skhug is een pasta en komt van oorsprong uit Jemen. Een variatie met tomaat wordt in Israël gegeten bij[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten: ca. 750 g snijbonen of sperziebonen 1 tl gemalen komijn 1 tl gemalen koriander 1/2 tl versgeraspte nootmuskaat mespunt gemalen kaneel versgemalen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl