Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
voor 4 personen 4 gelijke rode poonfilets sap van 1 citroen 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd handvol zwarte olijven zonder pit, gehalveerd zout en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 1 rol bladerdeeg (270 g) - 250 g ricotta - 2 eieren - 1 of 2 teentje knoflook, uitgeperst - verse kruiden, bv basilicum, tijm en platte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 2 el olijfolie - 2 tenen knoflook, in plakjes - 3 el fijngesneden verse oreganoblaadjes - 1 blik tomatenblokjes à 400 g - 25 grote[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 1 rol bladerdeeg (270 g) - 250 g ricotta - 2 eieren - 1 of 2 teentjes knoflook, uitgeperst - verse kruiden, bv basilicum, tijm en platte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHoi allemaal! Oh oh oh, ik heb weer echt een lekker receptje voor jullie:) Vanavond at le boyfriend bij me en hij houdt enorm van vlees. (Echt een man). Ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk heb zo'n vermoeden dat lahmacun (hier beter bekend als Turkse pizza) het bekendste en meest verkochte Turkse gerecht in Nederland is. Als mensen horen dat[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWie eenmaal echte verse handgemaakte lahmacun heeft gegeten, wil niet meer anders. Niet te vergelijken (zoals veel dingen natuurlijk) met de kant-en-klare[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlVoor mij was de gevulde tomaat een snel lunchgerecht. Maar met de Siciliaanse coucous hieronder is het een volledige maaltijd. Recept gezien op 24Kitchen.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRottolini di bresaola Dit recept heb ik uit de NRC van 2004 geknipt. Ik wist toen nog niet was bresaola was, want ik heb er de aantekening bijgemaakt: '[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWatermeloensalade Hoi Hoi het is zomers warm vandaag. Gelijk de associatie met gegrilde sardientjes en koude watermeloen. Een variatie op de geijkte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKleine Chef had een nieuw woord bedacht. Gruffelen. Mogelijk had het boek De Gruffalo er iets mee te maken, maar Google kende het nog niet (tenminste niet als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVol verwachting loop ik elke ochtend even door de achtertuin. Het eerst langs de kruidenbakken. Dat leverde vandaag weer wat frustratie op: slakkensporen en de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlFilet americain met frietjes, smaakt volgens mij altijd, zomer of winter. Als je de americain zelf maakt, dan weet je ook zeker dat het vers is. En zeker als[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWeer koolrabi, dit keer niet rauw maar gegrild. Daar leent de groente zich ook heel goed voor. Deze koolrabi komt weer bij De Lepelaar vandaan, de koolrabi in[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWat wij zoal eten is een veelgestelde vraag. Wat we eten als het snel moet gaan nog meer. Vroeger zouden we dan al snel om friet met stoofvlees of curryworst,[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.be