Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 500 gr hamlappen 500 gr speklappen 2 prei 2 lombok (rode peper) 4 rawit 4 blaadjes djeruk perut 6 teen knoflook 1 grote ui 2 tl trassi 1 kip[...]
Bron: smulweb.nlLekker en makkelijk! Deze hartige röstischotel met sperziebonen en shoarmavlees is een recept wat ooit in een blad van supermarkt Super de Boer heeft gestaan.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVorige week hadden we al kip in bokbier , nu hamlapjes. Ik vond de saus van deze lekkerder, maar verder gaat de voorkeur uit naar kip. Dus een volgende keer[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSinds we een slowcooker hebben zijn we verknocht aan het ding. Eén van de gerechten waarvan we dan ook meteen wisten dat we die wilden gaan maken met de[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlOp een avond had ik zoveel zin in sate. Ik weet niet waarom, maar ik wilde gewoon echt saté hebben die avond. Misschien was het omdat ik wist dat ik nog[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDeze week was gelukkig een stuk normaler en dat deed ons wel goed. Hoewel John een sollicitatiegesprek had en wij daardoor best wel gespannen waren. Zaterdag[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVrijdag hebben we al supervroeg boodschappen gedaan en 's avonds aten we kippenlevers met kastanjechampignins en ui op toast en een saucijzenstaaf. Zaterdag[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVoor mensen die op hun gewicht moeten letten, valt het vaak niet mee om constant nee te zeggen tegen alle verleidingen die ze door de hele dag heen moeten[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlInhoud van de tas: Broccoli, Courgette, Rode Biet, Romaanse sla en tomaat. Nog over van vorige week Spitskool Woensdag : Pasta met broccoli en kip Donderdag :[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kleine gepelde gamba′s 200 gr kipfilet in blokjes 200 gr magere hamlappen in blokjes 1 zakje Conimex Sate Marinade 2 middelgrote uien,[...]
Bron: smulweb.nl. Cassoulet Cassoulet is een regionale specialiteit van de Midi-Pyrénées, gebaseerd op bonen en vlees. Drie steden strijden om het beste recept: Castelnaudary,[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl