Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 6 160 gr zachte geitenkaas 1 bosje bieslook, fijn gesneden 1 eetlepel gesneden rucola 250 gr prosciutto 25 gr boter[...]
Bron: allrecipes.nlRottolini di bresaola Dit recept heb ik uit de NRC van 2004 geknipt. Ik wist toen nog niet was bresaola was, want ik heb er de aantekening bijgemaakt: '[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHoezééé, de lente is aangebroken! Met andere woorden, de tijd waarin ik in de keuken helemaal kan losgehen met seizoensproducten als rabarber, aardbei,[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comVol verwachting loop ik elke ochtend even door de achtertuin. Het eerst langs de kruidenbakken. Dat leverde vandaag weer wat frustratie op: slakkensporen en de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet groentetuintje vind ik nu al te klein ;). Zo heel veel kan ik er niet kwijt. Volgend jaar maken we hem een stukje breder. Daarom heb ik ook maar wat in[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlDrie makkelijke hapjes voor bij de borrel! Bestrijk een zachte bloemtortilla met mangochutney en leg daarop plakjes serranoham en sla. Rol de tortilla strak[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen lekker Hollands gerecht met asperges. De Coburgerham kun je natuurlijk vervangen door een andere soort ham of eventueel spek. Ingrediënten voor 4 personen:[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen 'dure' naam voor een simpel gerecht. Een gratin is een mooi korstje dat in de oven op een gerecht is gekomen - in dit geval een gerecht van aardappelen,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten 2 el whisky (slijter) 3 el mayonaise 1 el ketchup 1 tl tabasco (flesje 57 ml) 250 g cherrytomaten (bakje) 250 g rivierkreeftjes (bakje à [...]
Bron: ah.nlIk had een paar wraps over van de wraptaart die wij hadden gegeten (blijft lekker!) en daar maak ik dan meestal een lunchwrap van, in plaats van een boterham[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlTarte tartin alleen zoet? Alleen als taart? Nee joh! Je kan ook hel makkelijk hartige tarte tartins maken en de smaak is zeker heerlijk... Deze tarte tartins[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDit is mijn versie van gevulde paprika's. Ik gebruik zo ete puntpaprika's, doormidden gesneden, gegrild en vervolgens dubbelgeklapt, met een vulling ertussen[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlRottolini di bresaola Dit recept heb ik uit de NRC van 2004 geknipt. Ik wist toen nog niet was bresaola was, want ik heb er de aantekening bijgemaakt: '[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAangezien Meneer Marsepein in zijn late jeugd een glühweintrauma heeft opgelopen en ikzelf bij chocolademelk verkeerde associaties heb, moesten onze gasten dit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp een warme vakantieavond heb je zin in iets lekkers maar niet veel goesting om lang te kokkerellen? Hierbij een eenvoudig rolletje op je bord. Eet je[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nl