Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Karbonade met zoetzure paprika Gordon Ramsey: 'Het zal je verbazen hoe twee zulke simpele dingen zo goed smaken samen. De zoetzure paprika biedt de volle smaak[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnijbonen heten "mesbonen" in China. Gesneden en geblancheerd, zijn ze zeer geschikt om te roerbakken. Dit recept maakt gebruik van de favoriete aromaten van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHoudt u daar nou ook zo van? Lekker ouderwets recepten uit de krant scheuren. Het gaat ten koste van de tv-gids in de krant, maar zo’n groot gemis is dat[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlSoms ben je gewoon niet de goede persoon op de juiste plaats. Zoals ik nu, op een camping aan de kust in Montenegro; het “Salou” voor de[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlAl meer dan drie generaties lang wordt er bij ons in de familie Hete Bliksem gegeten op 5 december. Het idee erachter is dat het lichtverteerbaar is en dat je[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.comEigenlijk stond vandaag naast deze babi pangang, ook nasi keboeli op het menu, maar gezien de hoeveelheid sushi die nog over is van gister heb ik dat maar[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 800 g aardappels 800 g korte prei 50 g boter 4 haaskarbonades 1 pakje roomsaus (voor groente en pasta (44 g)) 1 pakje Danish blue (blauwe[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 flesje donker Belgisch bier 2 x 250 g (biologische) schouderkarbonade 500 g (biologische) riblappen 3 uien 1 teen knoflook 1 dunne[...]
Bron: ah.nlDit recept komt uit het boek 'koken zonder pakjes en zakjes' van Karin Luiten. Ik heb de rösti-rondjes natuurlijk zonder zout gemaakt, en ook de tip van Karin[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOnderstaande marinades komen oorspronkelijk uit het magazine 'Boodschappen' maar ik heb ze hier en daar wat aangepast. Deze marinades zijn geschikt voor 500[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten: 4 kalfskarbonades (800 gr) 1 vleestomaat (200 gr) rozemarijn, tijm bieslook, majoraan venkelkruid peterselie droge witte wijn extravergine[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 2 karbonades van ongeveer 350 gr, 2 cm dik 1 tl venkelzaad 1 tl zout olijfolie Groente: 1 kleine groene of savooie kool 1 tl mosterdzaad 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPyttipanna is geen verfijnd gerecht! Zo, dat hebben we alvast gezegd. Maar kinderen vinden het lekker, je kunt er van alles in kwijt, want alleen de aardappels[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa al het zware eten van de kerstdagen maakte ik gisteren een frisse noodlesalade. De noodles die ik gebruikte komen uit de toko. Kook de noodles volgens de[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comToen ik aan het koken was, was ik een beetje bang dat het misschien te veel zou worden: stinkende groenten en een stinkend kaasje.. Maar niets was minder[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com