Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Deze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlPasta eet gemakkelijk weg, maar je maakt er ook gauw te veel van. Laatst had ik ongeveer de helft van een pak (250 g) tagliatelle over, en om nou wéér dezelfde[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlRaw-foodies eten pasta gemaakt van rauwe courgette en wortellinten. Slim, want net echt, en waarschijnlijk ook heel gezond. Maar is het pasta? Nee, nothing[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlWat een succesrecept is dit, van Smittenkitchen (met enige aanpassingen van mijn hand). Een bourguignon zonder de boeuf dus vegetarisch! En ik kan je[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlRestaurant De Eetkamer ligt in het historische hart van Middelburg, vlakbij de prachtige eeuwenoude Abdij, verstopt achter historische gevels, maar vlot te[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comTagliatelle van Knolselderij met Bolognesesaus Mijn collegaatje Anna hoorde ik afgelopen week over het vervangen van pasta door groenten, om zo koolhydraatarm[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlSpaghetti Pesto met rauwe prei en tomaatjes (en balsamico azijn) Salade met kaas, gebakken spekjes en taboulé vis in olijfolie (oven), gekruid met dille met[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beMaandag (vega dag): Vegetarische burritos. (lekker gevuld met bruine bonen en kidneybonen, ui, mais, paprika, zure room, kaas en salsasaus.) Dinsdag Gekookte[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDeze week in de groentetas: Eikenbladsla, Broccoli, Courgette, Suikermais, Wortel en Witlof Over van vorige week: Bospeen en Romanesco De Romanesco heb ik[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDe eerste keer dat ik pasta met vleessaus at, was eeuwen geleden in Italië, toen de aarde nog plat was, zou mijn nichtje zeggen. Mijn zus en ik gingen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan de afgelopen dagen had ik nog champignons, pastinaak en zoete aardappelen over. Met nog wat andere ingrediënten een heerlijk vegetarisch gerecht gemaakt.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOeps! En toen kregen we opeens een culinair recensent en een fotograaf te eten. Waar was ik nu weer aan begonnen? Mac van Dinther, bekend als recensent van de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor het Volkskrant-magazine gaat culinair journalist Mac Van Dinther wekelijks bij iemand eten, onder het mom van ‘iedereen kan koken’. Dat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlComfort Food is bij mij behoorlijk synoniem voor eenpansgerechten en dat klinkt helaas als een studentenhap, snel in elkaar geflanst en hopelijk nooit voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl