Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Deze muffins zijn ontstaan uit de voorraden die ik had. In dit geval moest er wat Turkse yoghurt worden opgemaakt, en ik zocht een manier om gedroogde peren te[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe winter is dit jaar niet zo streng geweest, maar toch hadden we zaterdagmiddag een fijn opwarmertje aan deze chai. De combinatie van specerijen, gember en[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIn de winkel en op de markt kun je ze weer krijgen: stoofperen! Keiharde peren, totaal ongeschikt om rauw te eten, maar heerlijk als je ze stooft. Het[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlMet de website ' foodgawker ' kan ik mij uren vermaken. Heerlijk plaatjes kijken met lekker eten... Vaak krijg ik hierdoor ook weer inspiratie om zelf te koken[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlVanavond was ik heel blij met mijn impulsaankopen van een paar dagen terug - die ik inmiddels totaal vergeten was. In het voorraadmandje op het balkon lagen,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlLekker krokante koekjes met een laagje witte chocolade! Filipinos.. Deze zijn heerlijk rijk van smaak met een vleugje kaneel, anijs en[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlIngrediënten 4 verse eieren (M) 250 g suiker mespunt anijspoeder (of 1/2 verkruimeld anijsblokje) 100 g bloem ½ theelepel kaneel boter om in te[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 vanillestokje 125 ml slagroom 6 el suiker 125 ml Griekse yoghurt 500 g rabarber 25 g boter 2 el aardbeienlikeur 125 g aardbeien (in[...]
Bron: ah.nlMeer dan twee jaar geleden heb ik een kruidencake recept geplaatst. Eergister werd mij gevraagd of dat recept wel klopte, of ik niet een foutje had gemaakt in[...]
Bron: taartenart.blogspot.comVoor als je een keer, zoals ik, kruidnoten wil maken in de zomer en de buurtsuper heeft nog geen speculaaskruiden, of voor als alles op zondag dicht is, of[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTaai taai is lekker, maar vult ook niet erg.... een zak is hier in ieder geval zo weg gegeten door de mannen. Dus tijd voor een volkoren variant. Ik had alleen[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlEven een probeersel met een “herfstsiroop”. Ik hou zelf erg van steranijs, maar 2 stuks geven een vrij sterke smaak aan de siroop. Als een subtiele[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVandaag wil ik vertellen hoe ik Schnitzbrot maak. Het is een brood dat in de kersttijd wordt gebakken en dat zo rijk aan vulling is dat het eigenlijk meer[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl