Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 279 recepten
voor 4 personen 60 gr boter 500 gram gedroogde pasta 2 sjalotjes, fijngesneden 2 dl witte wijn 1 ¾ dl slagroom geraspte schil van een halve citroen 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 flinke verse zalm filets 125 gr gekookte, gepelde, garnalen 1 blikje tomatenblokjes 2 flinke tenen knoflook 1 stengel verse rpei ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 60 gr boter 500 gram gedroogde pasta 2 sjalotjes, fijngesneden 2 dl witte wijn 1 ¾ dl slagroom geraspte schil van een halve citroen 2[...]
Bron: smulweb.nlVoor de roux: 250 gram koude kalfsbouillon 250 gram melk 100 gram roomboter 100 gram gezeefde bloem 3 blaadjes gelatine 2 eierdooiers 100 gram slagroom 250[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 2 december heel snel klaar, en bijzonder smakelijk nodig: 1 spitskool in repen van 2 cm, 1 prei in ringen, 20 gram boter, 100 ml slagroom, scheutje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGebruik een bodem naar keuze (bladerdeeg, korstdeeg of zelfgemaakt zanddeeg). Vulling: 3 eieren, 200 ml slagroom, beetje peper en zout naar smaak, 200 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNodig: * Slagroom, kwart L. * Eieren 3x * Blik crab 2x * Gruyere kaas geraspt, 75 gram * UI 1x * Spekreepjes 1 bakje * Bladerdeeg Werkwijze: Verwarm de oven[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 2 personen 1 el olijfolie; 1/2 doosje kerstomaatjes (gehalveerd); 5 dl tomatensap; 1 el witte balsamico-azijn; 1 tl tabasco; 2 el wodka; versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 blikken (à 425 g) maïskorrels 1 l kippenbouillon scheutje (houdbare) slagroom peper en zout Hulpmiddelen Soeppan, staafmixer,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Boter slagroom 4 lepel(s) blokje(s) van vleesbouillon 1 struisvogel filet(s) 600 gram arachideolie ui(en) 1 peper Bereidingswijze Snijd de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 5 plakjes filodeeg 1 kg witte asperges 3 bosuien 100 g cambozola (kaas) 100 ml slagroom 3 eieren 1 el olijfolie zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Boter slagroom 4 lepel(s) blokje(s) van vleesbouillon 1 struisvogelfilet(s) 600 gram arachideolie ui(en) 1 peper en zout sambal gepelde tomaat[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 240 ml runderbouillon 240 ml slagroom 3 eetlepels bloem 1 theelepel sojasaus 1 theelepel gemalen zwarte peper snufje gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlDeze soep is simpel en echt heerlijk! Het gaat erg goed samen met iets van kaas, dus er zouden kaasbroodjes bij kunnen als hoofdgerecht. Ik maakte hem als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 8 personen 200 gr zalmfilet 2 eieren 3 dl slagroom zout peper 16 tongscharfilets 16 gamaba's of grote garnalen met staart 2 dl visbouillon (tablet)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlWel een 80er jaren recept, maar is niks mis mee. Ingrediënten: 2 kalfsoesters Peper en zout 20 gr boter 100 ml slagroom 50 gr gorgonzola Bak de kalfsoesters in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 1 personen Peper, zout, 1 varkenshaas, 1 el. boter, 1 el. sherry, 1 el. slagroom, 100 gram pate, 1 potje veenbessencompote Bereidingswijze Snijd van het[...]
Bron: smulweb.nlHet eerste gerecht dat mijn man tijdens onze verkering voor mij maakte was andijviestamppot. Bij hem thuis zag ik op het aanrecht een pak mix voor[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngredienten: 300 g Leerdammer kaas. 300 g belegen boerenkaas. 1 teentje knoflook. 300 ml droge witte wijn (of groentebouillon, van tablet) 2 eetlepels[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 2 personen 250 gram spruitjes 1 klein sjalotje 1 eetl. boter of zonnebloemolie kippenbouillon (evt. van blokje) nootmuskaat naar smaak 100 ml slagroom[...]
Bron: smulweb.nl