Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
1 kg graten en afval van tong, wijting, griet, tarbot, schol 50 g gesneden ui 10 g peterseliestelen en peterseliewortel 25 g champignons, heel dun gesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlDit is het! Het ideale hoofdgerecht voor je feestmenu als je ervoor kiest om vis te serveren. Tarbot is een echte delicatesse. Het visvlees heeft een zeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVaak vragen mensen mij: hoe krijg je dat toch allemaal gecombineerd? Full-time werken, 4 maal per week trainen voor een marathon, kookles volgen, zelf koken,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet tweede lentegerecht dat ik klaarmaakte voor de rubriek 'Hoe maakt u het?' in de Knack Weekend was dit bordje. Heel puur en toch een echte smaakbom. Zo[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDenken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVistajine met Ratatouille Ingrediënten voor 4 personen 250 gram tong 250 gram kabeljauw 250 gram koolvis 250 gram tarbot 3 courgettes 1 aubergine 3 tomaten 1[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 6 personen Ingredienten: 1 kg visfilet ( tarbot, tong, zeewolf of zeeduivel ) , 200 gr mosselen, 200 gr gamba′s gepeld, 1 ui, 2 st. bleekselderij[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 oesters, 200 gr. gerookte zalm, 125cc slagroom, twee theelepels mierikswortelsaus,150 gr. zeeduivel,saffraan,witte martini,visfond, 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nl