Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Spekjes uitbakken. Fijngesneden witlof roerbakken. Kerrie. Aardappelpuree maken. Alles door elkaar mengen. Hardgekookte eieren. Geraspte kaas. En smullen maar!
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 2 eieren 2 stronkjes witlof, bittere kern verwijderd en de rest in reepjes gesneden handvol walnoten Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 12 1 eetlepel boter 1 medium ui, gesnipperd 300 gr champignons, gesneden 6 hardgekookte eieren 2 eetlepels mayonaise 1 bosje verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: (4 porties) 500 gram prei in plakjes 1 dl water 1 theelepel zout 3 eetlepels roomboter 3 eieren 300 cc slagroom snufje nootmuskaat mespunt peper[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlNadat ik mijn verhaal over de strijd met de kilo's op mijn blog had geplaatst, begonnen de vragen binnen te stromen. Blijkbaar is voor velen de term[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn vier stappen naar een heerlijke witlofschotel Witlof is een veelzijdige groente. Wij eten het vaak. In de zomer meestal als een salade en in de winter[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEcht Hollands weer! Een Hollands voorjaar: veel regen, fris en af en toe een paar prachtige dagen! Lastig om je kleding te kiezen (dat leuke nieuwe bloesje is[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn een aflevering van Maartens Moestuin stelde Maarten 't Hart zich -net zoals ik vorig jaar - de vraag: waarom ligt snijbiet niet in de winkel. Het is lekker,[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWaar of niet waar? De lekkerste gerechten ontstaan vaak spontaan. Neem deze zoete pannenkoek met bittere groenten. Geboren uit koelkastrestjes en mijn obsessie[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlEen 'dure' naam voor een simpel gerecht. Een gratin is een mooi korstje dat in de oven op een gerecht is gekomen - in dit geval een gerecht van aardappelen,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlBij de slager zie ik ze nog altijd liggen, dus schijnbaar is er een markt voor; voor-gepaneerde schnitzel. Ooit heeft iemand het mij ook voorgeschoteld. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlWitlof heb ik leren waarderen. En dat heeft even geduurd. Ik kon niet wennen aan de bittere smaak van het witlof hart. Lange tijd heb ik deze er daarom[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlAls kind waren er op culinair een paar dingen waar je me niet zo blij mee maakte. Het waren er niet veel en ik vond niets echt vies, maar ik zou het nooit als[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comEen paar jaar geleden stond er in de Allerhande het recept van "De Librije gehaktbal". Een recept om een gehaktbal te maken zoals het personeel van[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlWat maak je op een verjaardag als hapjes? Of voor een gezellig avondje met vrienden? Blokjes kaas en worst zijn altijd leuk. Maar ik vind het ook altijd leuk[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlPrei niet de eerste groente waar ik aan denk als ik mijn boodschappenlijstje maak, maar toch eten we het hier wel eens. Niet heel veel, want de jongens vinden[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl