Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
Iedere tweede zondag van de maand, van oktober t/m maart, organiseert Bibliotheek Hoogeveen een Bordje Cultuur , een culturele activiteit voorafgegaan door een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIets meer dan een maand geleden at ik voor het eerst Imam Bayildi, een Grieks/Turks gerecht van gestoofde aubergine met tomaat, knoflook en peterselie. Heel[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk mopper wel eens dat er hier, in deze regio, zo weinig bijzondere producten te krijgen zijn. Het voordeel daarvan is wel dat iedere keer als ik in een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlOnlangs kreeg ik via de post vanuit Rijswijk een heerlijk geurend pakketje toegestuurd. Er zat een zakje za'atar en een zakje sumak in. Ik had ook al een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlLange tafels, slingerend over het erf van de boerderij, prachtig gedekt met witte kleden, roodgeblokte lopers en bloemen uit de tuin. De zon laat zich precies[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIngrediënten voor 4 à 6 personen. 600 g spruitjes 1,2 dl olijfolie 300 g baby sjalotjes, gepeld en in de lengte gehalveerd 2 el maple syrup (ahornsiroop)[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlI ngrediënten voor de haasragout: 2 hazenbouten olijfolie 1 ui 2 sjalotjes 1 bosje tijm 4 laurierblaadjes 0,5 kaneelstokje 1 steranijs 500 ml rode wijn 2,5 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGranaatappel Kaki Salade met Honing Balsamico Vinaigrette. Deze salade ziet er kleurrijk uit. En is met stokbrood en kop soep vooraf een gezonde lunch deze[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlAubergines met Basilicum en Granaatappelpitjes Er zijn zoveel "appies" voor je mobieltje, Je ziet af en toe door de bomen het bos niet meer. Ik heb b.v. een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl'Fesenjan' is een Perzische kippenstoofschotel met walnoten en granaatappel. Ik had er nog nooit van gehoord, maar per toeval kwam ik het recept tegen op de[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGisteravond had de rode kool ons heerlijk gesmaakt maar ik had toch nog wat voor vandaag weten te bewaren (niet makkelijk met zo'n lekkerbek als man ;-), zodat[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlGistermiddag gezellig een middagje Utrecht, waar ik eind jaren 80 gestudeerd heb aan de Universiteit van Utrecht. Leuk om oude herinneringen op te halen. Het[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDe Marrokaanse slager bij ons in de buurt verkoopt de meest geweldige lamsschenkels die na vier uur stoven boterzacht zijn, maar nog steeds heel stevig van[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlHoewel ik er geen gewoonte van maak om recepten van anderen te plaatsen op mijn blog (omdat je die al ergens anders kunt vinden) tenzij het mijn interpretatie[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDit recept is echt hemels! Normaal gesproken schep ik nooit zo erg op over mijn creaties, maar bij dit gerecht is het echt even nodig. Niks mis mee toch, om af[...]
Bron: datesandalmonds.blogspot.nl