vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder varken entrecote

Gevonden 41 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kippensoep

1 kilo borst van een soepkip 1 winterpeen 1 bosje selderij 2 uien 1 flinke prei 2 stengels bleekselderij 2 blaadjes foelie peper zout 2 gedroogde[...]

Bron: smulweb.nl
Collier de Mouton a La Bayonne ***

Toen ik nog maar 18 jaar oud was (eeuwen geleden dus .... zucht) kocht ik een aantal kookboeken. En eentje daarvan was een Frans kookboek. Daarin vond ik dit[...]

Bron: cucina-dimama.blogspot.nl

Biryani met gele rijst en linzen

(foto is afkomstig van foodiesmagazine.nl) Deze week kwam ik dit gerecht tegen en zette het gelijk op mijn to cook, to bake. Waarom? Op de foto zag het er[...]

Bron: uitdetuinindekeuken.blogspot.nl
Slow-cooking konijn

Afgelopen weekend heb ik toch wat lekkers gemaakt! Sodabrood (met tarwebloem, tarwemeel en roggemeel) boordevol met gemengde noten, zonnepitten, pompoenpitten[...]

Bron: overkoken.blogspot.nl
Adukibonen-stoofpot

Soms is iets zo ontzettend lekker, dat je ’t gewoon moet delen. Ook al zit er verder geen bijzonder verhaal omheen, geen reis, geen gebeurtenis, alleen[...]

Bron: japieskookboek.blogspot.nl
Vegetarische curry met rijst

Soms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]

Bron: japieskookboek.blogspot.nl
Mama's kerstontbijt: pasteitjes met kalfsragout

Zolang als ik me kan herinneren maakte mijn moeder als kerstontbijt altijd pasteitjes met kalfsragout. Zij trok op kerstavond na het cadeaus uitpakken al een[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
Gevogelte consommé

Je kerstmenu heeft natuurlijk ook een appetizer of tussengerecht nodig! 8 personen Bereidingstijd: 3 uur Ingrediënten: 1 ½ kg kippenbotten karkas (en/of[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
Truite aux Amandes

Vroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Wortelsalade met komijn en knoflook van Claudia[...]

Wortelsalade met komijn en knoflook Als we vis eten dan vind ik het altijd moeilijk wat erbij moet. Doperwten, sperziebonen, worteltjes of broccolli meestal[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl
Caviar d'Aubergine / Papetone d'Aubergine

Aubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Konijn gaat vreemd

Konijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]

Bron: marijkekookt.blogspot.be
Tapas: champignon-uisalade

Ik ben al een tijdje op zoek naar een lekker tapas recept met champignons. Ik had al eens een recept geprobeerd van gemarineerde kastanjechampignons . Ik[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Minnespel in de keuken - deel 1

Judith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Crème Agnès Sorel

"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Marokkaanse gebraden kip met olijven en[...]

voor 4 personen Ingrediënten: - 1 braadkip - 2 uien - 2 a 3 teentjes knoflook - 5 eetlepels olijfolie - een kwart bosje fijn gesneden koriander - een[...]

Bron: smulweb.nl
Kippenbouillon en Vol-Au-Vent

Of te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Gado Gado of Petjil met Pindasaus

Wanneer Gado Gado nou Petjil wordt zou ik niet durven zeggen. Volgens mij is het gewoon hetzelfde, namelijk kort of niet gekookte Groenten met Tahoe en/of[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy