Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Ja, lap ! 't Is weer van dat ! Voor je 't goed en wel beseft is de zomer weeral voorbij en dient de herfst zich aan. Ok, ik beken, het is één van mijn[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIn dit recept wordt kabeljauw gekruid met een mengsel van yoghurt en tomatenpesto en dan geroosterd onder de grill. Ik had dit recept van gekruide geroosterde[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl'k Heb weer een hoop nieuwe receptjes uitgeprobeerd de voorbije weken... * lychees in gembersiroop met munt , als dessert met een bolletje sojaijs. Met de[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beGeïnspireerd door La Cuisine Française en door lunch met Kimmie bij Razmataz, maar dan op mijn eigen manier; mouclade! 4 personen voorgerecht of 2 personen[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDeze maak ik regelmatig als vervanging van het vlees op ons bord. Ze zijn heel lekker bij venkel gegratineerd met parmezaan en gebakken[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beSinds kort ben ik lid van een vegetarische kookclub. We komen eens in de zes tot acht weken samen en ons eerste kookthema was 'wit'. Hiervoor heb ik dit[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlHet is alweer een tijdje geleden dat er een dampende tajine te bewonderen viel in Casa Latti. Zo een kleurige pot zorgt voor de meest heerlijke geuren in huis.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAls je deze foto van dit recept van gekruide geroosterde kabeljauw ziet, zul je niet onmiddellijk denken: "goh, dat ziet er lekker uit!". Maar dat is het wel![...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKippenbouillon Na alle kerstdiners en oliebollen en voor ons ook nog een verjaardag op één van de eerste dagen van het nieuwe jaar (onze dochter is 20 jaar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMalse lamslapjes en knetterverse doperwten Maar dan wel met lamsvlees van Jumbo bewust (onze Jumbo verkoopt geen biologisch lamsvlees). Doperwten zijn echt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDaurade au four, Besugo al horno. Een klassieker uit de Franse en Spaanse keuken. Jammer dat er tegenwoordig nauwelijks grote zeebrasems te krijgen zijn. Met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit bordje zou zo uit één van de boeken van Pascale Naessens kunnen komen (want heel puur, gezond en weinig werk!), maar dat is niet het geval. Het is het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: - 1 kilo venkelknollen - 3 el olijfolie - 1 el tijmblaadjes, plus enkel toefjes - 3 tenen knoflook, fijngehakt - zout en zwarte peper - 200 ml[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 8 personen 1 x basis worstmengsel olijfolie voor bakken 170 g mozzarella-kaas, geraspt 2 e Italiaanse peterselie, fijn 90 g zongedroogde tomaten op olie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 x basis worstmengsel 1 t venkelzaad 3 e peterselie, fijn 2 e gemengde groene kruiden (ik had wilde marojaan, munt, citroenmelisse en[...]
Bron: smulweb.nlMaiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde Ingrediënten varkenshaasjes 2 Varkenshaasjes 2 el bloem olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 2 venkelknollen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlReuzenbonen met champignons Dit is een supermakkelijk recept - en superlekker. Ik heb het drie keer gegeten, en drie keer anders. Met 'alleen maar' tomatensaus[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl