Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 183 recepten
voor 4 personen * 400 g gekookte kikkererwten * 1 rode peper * 1 ui * 1 teentje knoflook * 5 takjes koriander * 1 tl gemalen kummel * 2 eieren * 200 g[...]
Bron: smulweb.nlHallo lieve lezers! Oh oh oh wat ben ik fan van het Jamie Oliver 15 minutes kookboek. Ik doe er weliswaar nooit 15 minuten over, maar de recepten die er in[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlRode ui dipsaus Een frisse koolhydraatarme dipsaus. Lekker voor bij de BBQ, maar ook heerlijk om stukjes komkommer, bleekselderij, wortel of paprika in te[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlVaak kom je ze tegen: Op pleinen, bij winkelcentra en stations, de kleine stalletjes waar je Vietnamese loempia's kan kopen. Kleine, maar smaakvolle[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 250 gr gedroogde witte bonen (een grote pot/blik kan ook) dikke plak schouderham (2 cm) +/- 300 gr krabbetjes (varkensvlees met stukjes bot,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g stoofvlees (koe, hert, wildzwijn en zelfs een duif of haas), met zout en peper bestrooid olijfolie handje gemengde verse rozemarijn- en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen - 2 zakken Panga fillet - 2 uien - 3 kleine wortels - 1 Rode paprika - 2 teentjes knoflook - een bosje koriander - 2 theelepels zout - 2[...]
Bron: smulweb.nlDit vind ik één van de beste vegetarische kookboeken in ons taalgebied. Een echte aanrader voor iedereen die vegetarisch wil beginnen koken maar niet goed weet[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen overheerlijke bami goreng, gemaakt met dunne Japanse Ramen noodles. Deze bami smaakt overigens ook heerlijk met de dikke Japanse Udon noodles. Ingrediënten[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet is nu een paar maanden geleden dat deze bami zijn intrede deed in ons gezin. Esmée blogde een onschuldig uitziend doosje met wat noedeltjes erin, en ons[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNu het offerfeest is geweest, hebben we weer een diepvries vol vlees. We hebben van het meeste vlees gehakt laten maken dus we kunnen weer volop aan de köfte[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl