Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 7 recepten
Ingrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlNog even voor de nachtvorst, in mijn kruidentuintje wat saliebladeren geoogst en ingevroren. Ik gebruik graag salie in gerechten met bijvoorbeeld peulvruchten,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTijdens onze ' 15 days in the Provence ', hebben wij héérlijk geurende kruiden gekocht op de vele lokale marktjes. Eén van mijn favorietjes is 'ras-el-hanout'.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDit is een gerecht van Lorriane Pascale en werkelijk waar verrukkelijk. Ik had lekkere dikke lamsschenkels bij de islamitische slager gehaald. Ik denk dat je[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlCouscous is supersimpel; Couscous maak je met Couscous, 1 handje / 50 gram per persoon onderzetten met hete bouillon, afdekken, 5 minuutjes wachten en klaar.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk heb van het weekend lamsschouder gemaakt! Ik had bijna 3 kilo en 7 personen aan tafel. Achteraf was het te weinig vlees want er zit ook veel bot aan.[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlNog even voor de nachtvorst, in mijn kruidentuintje wat saliebladeren geoogst en ingevroren. Ik gebruik graag salie in gerechten met bijvoorbeeld peulvruchten,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl