Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Of te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe pakketbezorger stond met een spijtig gezicht voor de deur. Hij vond het heel erg, maar de enorme doos die hij mij wilde overhandigen, voelde nogal nat aan.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKookwedstrijd Enkele weken geleden plaatste ik een kookwedstrijd. Vandaag het winnende gerecht van Ilaria Barella uit Dordrecht. Zij is van oorsprong[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn de viswinkel op de kop van de haven in Yerseke liggen de mosselen in een bak stromend water. Je krijgt bij de bestelling een schepje extra om de eventuele[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEnglish-language translation below Niets zo zalig als een heerlijk dampende stoofschotel uit je oventje toveren. Zo'n bord is een echt verwenmomentje, ik noem[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beOm de een of andere reden is het erg lastig om mooie foto’s van dit soort gerechten te maken, dus je zult me op mijn woord moeten geloven; dit is onwijs[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlZolang als ik me kan herinneren maakte mijn moeder als kerstontbijt altijd pasteitjes met kalfsragout. Zij trok op kerstavond na het cadeaus uitpakken al een[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlVandaag hebben we prachtig gewandeld! Zo mooi en haast sprookjesachting, dat er eigenlijk geen woorden voor zijn. Bergen, meertjes, valleitjes en geweldige[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlMorgen vertrekken we naar de Elzas en vandaag hebben we ons verblijf in Italië waardig afgesloten! In de loop van de ochtend zijn we met de auto de berg[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHet Paasweekend was nog niet eens begonnen en ik kon al geen eieren meer zien. Eerst eieren verkopen bij de flatjes van de oude mensen en daarna nog eens een[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlVlaamse stoofpot 600 gr. Riblappen, in blokjes gesneden 3 Uien, in ringen gesneden 3 Eetlepels bloem 1/2 Theelepel mosterdpoeder 3 Teentjes knoflook, fijn[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlClafoutis is een luchtig Frans gebak uit de regio Limousin. Van oorsprong is het een zoet nagerecht met kersen, maar ook in Frankrijk kennen ze volop hartige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWat doet een mens als de groentelade van je koelkast vol ligt met allerhande restjes? Dan snijd ik dat allemaal in blokjes, bak ze en stop ze daarna in een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVorig jaar maakte ik op een zonnige dag een visgerecht wat we aan de tuintafel konden eten. Toen ik het recept voor vissoep zag kreeg ik onmiddellijk dezelfde[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlWat denk je van gevulde aardappelen met een Bolognesesaus en een dakje van aardappelpuree? Ik zeg doen! Wekelijks maak ik wel een grote pan met Bolognesesaus.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl