Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 91 recepten
Ricottaquiche met rucola Een zonnig en zomers recept, smaakvol om warm of koud van te smullen. Je kunt het ook prima meenemen naar je werk of wat dacht je van[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlAls afsluiter van het jaar ziet u hier morgen de best bekeken recepten van 2013, maar eerlijk is eerlijk, er waren ook armoedzaaiers bij op dit blog, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: 125 g goede kruimelige ricotta schil van 1 citroen 1 verse rode chilipeper, zonder zaadjes en fijngehakt, naar smaak zeezout versgemalen zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKritharaki heet deze Griekse pasta in de vorm van grote rijstkorrels. Tot nu toe kende ik het alleen als bijgerecht bij een Griekse maaltijd; van die rode[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVaak zie je in van die kleine lokale tavernes in Griekenland 'Stuffed Peppers' op de menukaart staan. Als mezze. Een heerlijk gerecht dat uit weinig[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlAllereerst wens ik alle bezoekers van mijn blog natuurlijk de allerbeste wensen voor 2013! Ik hoop dat het een smaakvol, maar vooral gezond jaar voor je wordt![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl't is alweer een hele tijd geleden dat de locale Beerveldse trots aan bod kwam. Veel te lang geleden. En om de 100 likers van de Hap & Tap pagina op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVooral tijdens de eindejaarsperiode is de Belg dol op zijn "frietpot", want dat is de friteuse in veel gevallen nog steeds: een pot waarin frieten en soms ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: - 1 rol bladerdeeg (270 g) - 250 g ricotta - 2 eieren - 1 of 2 teentjes knoflook, uitgeperst - verse kruiden, bv basilicum, tijm en platte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEen makkelijke stamppot die trouwens ook prima in de zomer past. In de verte, en met goede wil, zou je er het Indiase gerecht Saag (of Palak) Paneer in kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: - 1 rode ui, in dunne plakjes (85 g) - 3 stengels bleekselderij + het blad, in plakjes (220 g) - 8 grote bladeren snijbiet (of wilde spinazie),[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 1 rol bladerdeeg (270 g) - 250 g ricotta - 2 eieren - 1 of 2 teentje knoflook, uitgeperst - verse kruiden, bv basilicum, tijm en platte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 8 verse vijgen, 200 gr light roomkaas, vers gemalen zwarte peper, 4 plakken prosciutto crudo (rauwe ham), gehalveerd, 1 el balsamico azijn.[...]
Bron: smulweb.nlDeze champignons kun je als voorgerecht, als bijgerecht óf als flinke tapas serveren. Het pepertje maakt het gerechtje pittig, je kunt deze weglaten als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBereiden:Maak een vulling van 100 gram ricotta vermengd met 2 eetlepels gehakte dille en 2 eetlepels fijngehakte zongedroogde tomaatjes op olie. Breng op[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 tenen knoflook ½ rood pepertje 1 biologische citroen 250 gr ricotta olijfolie 900 gesn. bladspinazie zout, versgemalen peper 60 gr boter 60[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOmdat mijn schoonmoeder geen grote eetster is, maakte ik na de lichtgebonden vissoep met rivierkreeftjes nog een voorgerechtje klaar: pastarolletjes met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl