Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 78 recepten
voor 4 personen 4 Hazebouten 2 uien, grof gesnipperd 1 wortel, grof gesnipperd 2 teentje knoflook 1 takje thijm 1 takje rozemarijn 1 laurierblaadje 6 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlZiehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOssenstaart met meegestoofd preiwit, wortel en aardappelpuree Dit keer was er de mogelijkheid om runderstaart oftewel ossenstaart mee te bestellen bij het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlKookwedstrijd Enkele weken geleden plaatste ik een kookwedstrijd. Vandaag het winnende gerecht van Ilaria Barella uit Dordrecht. Zij is van oorsprong[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNaturel mosselen zijn lekker…. Mosselen gekookt met wat prei, wortel en bleekselderij in bier of wijn. Niks mis mee en lekker makkelijk. Maar wil je eens[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBelofte maakt schuld. Niet alleen zoets op deze blog, maar ook hartige dinges. Verdraaid hartig zijn de duivelse scampi's uit de Libelle Lekker van vorige[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHip is dit gerecht niet. Ik zou het veeleer klassiek noemen. Maar lekker, dat is het zeker en vast. En dat is toch waar het om gaat, niet? Iedereen, van de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJoehoe! Gisteren reisde ik samen met een vriendin af naar Utrecht voor een wijnproeverij van Grapedistrict, op het kantoor van Fonq.nl. Ik was uitgenodigd via[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]
Bron: ah.nlRode ui dipsaus Een frisse koolhydraatarme dipsaus. Lekker voor bij de BBQ, maar ook heerlijk om stukjes komkommer, bleekselderij, wortel of paprika in te[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nl1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 stuk Ierse contrefilet/ lendenstuk met vetrand, op kamertemperatuur 400 g winterwortel 50 g verse roomkaas, op kamertemperatuur 1-2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g stoofvlees (koe, hert, wildzwijn en zelfs een duif of haas), met zout en peper bestrooid olijfolie handje gemengde verse rozemarijn- en[...]
Bron: smulweb.nlRunderbouillon 2 kg. Runderschenkel 350 gr. Ossenstaart 500 gr. Uien, fijngesneden 500 gr. Wortel, in plakjes gesneden 1 Steranijszaad 375 ml. Rode wijn[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 4 wortels, in grote stukken gesneden 2 uien, in vieren gesneden 4 aardappels, in grote stukken gesneden 4 ontvelde kippendijen,[...]
Bron: allrecipes.nlAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl