Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties: 4 600 gr runderlappen, in blokjes zout en peper, naar smaak 1 theelepel cayennepeper 1 theelepel paprikapoeder 50 gr boter 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg sucade- of riblappen 1 pakje croma 2 laurierblaadjes rundvleeskruiden 4 kruidnagels 1 flesje bruin bier 2 tomaten 1 kleine prei 1[...]
Bron: smulweb.nlAanstaande vrijdag speelt Nederland zijn eerste wedstrijd in het WK 2014 en ik ben echt geweldig in de voetbalstemming. Jezus, wat heb ik er veel zin in! Hier[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlZiehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNaturel mosselen zijn lekker…. Mosselen gekookt met wat prei, wortel en bleekselderij in bier of wijn. Niks mis mee en lekker makkelijk. Maar wil je eens[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEnglish-language translation below Jaarlijks, eind augustus zijn de echtgenoot en 'yours truly' te vinden in West-Malling in Kent. Dit bij onze Engelse[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEnglish-language translation below Niets zo zalig als een heerlijk dampende stoofschotel uit je oventje toveren. Zo'n bord is een echt verwenmomentje, ik noem[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet schijnt steeds vaker op de kaart van hippe restaurants te staan: varkenswangen. In de nieuwste Delicious staat dit recept en met de Lindenhoff om de hoek,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOf zoals we het op zijn Hollands zouden zeggen: gewoon een heerlijk Lekkerbekje met zelfgebakken dikke frites. Als je dit gerecht wilt maken voor meerdere[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDeze week heb ik mezelf de vraag gesteld; Wat maakt een gerecht Belgisch? Mijn vorige blog bericht was een Belgische kalkoen stoof. Dit recept is een Belgische[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlAf en toe ben ik er dankbaar voor dat John ook kan koken, dat was deze week erg nodig. Ik raakte in e lappenmand en dan heb je soms wat hulp nodig. Deze week[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week heeft voornamelijk John gekookt, want ondanks dat het maandag en dinsdag aardig ging was ik woensdag weer doodziek. Gelukkig dat hij kan koken,[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week waren we eens de hele week thuis, dus ik heb ook elke dag moeten koken. Gelukkig is dat voor mij geen probleem. Deze week hoop ik alle recepten nog[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVlaamse stoofpot 600 gr. Riblappen, in blokjes gesneden 3 Uien, in ringen gesneden 3 Eetlepels bloem 1/2 Theelepel mosterdpoeder 3 Teentjes knoflook, fijn[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlI k heb wat met het verleden. Herinneringen. Geuren. Smaken. Geluiden. Beelden. Emoties. Dat "iets" verbindt ons met het universum waarin we leven. Het is het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk ben een bierliefhebber en heb door de jaren heen mijn vriendje (Een Hollander dus wat bier betreft zegt dat voldoen) laten proeven van het rijke Belgische[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be