Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten kalfsoester: 2 eetlepels pijnboompitten 2 kalfsoesters, op kamertemperatuur 25 g boter 2 eetlepels olijfolie 1 el fijngesneden verse salie 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKruiden- en groentetuin van Liesbeth op poten Kruidentuin en Moestuin op poten Al heel veel jaren hebben wij verse kruiden in potten in de tuin In de volle[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAfgelopen lente had ik uitjes gezaaid in de tuin. Uien moeten twee jaar groeien, daarom koop je normaal plantuitjes. Dat zijn één jaar oude uitjes, en zijn dus[...]
Bron: koopweigering.blogspot.nlVandaag hebben we de warmte van Piemonte alweer achter ons gelaten en zijn we (via een culinaire stop in Turijn) in de bergen van Aosta aanbeland. Maar als ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHoe komt het toch dat sommige mensen zich zo heerlijk doelgericht in het NU weten te manifesteren en anderen in een permanente staat van afwezigheid verkeren?[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHoe komt het toch dat sommige mensen zich zo heerlijk doelgericht in het NU weten te manifesteren en anderen in een permanente staat van afwezigheid verkeren?[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comJanneke Vreugdenhil schreef in de NRC: 'Dit is een geweldige soep om te maken voor wie een moestuin heeft en een overvloed aan groenten en kruiden die allemaal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit was dus weer een typisch geval van procrastinatie, waar ik chronisch last van heb. Wikipedia: Procrastinatie of (pathologisch) uitstelgedrag is het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAls low-carber hoor ik dit helemaal niet te eten, maar ik vond het zo'n intrigerend recept van Michelin chef Alain Passard, dat ik het moest maken, al zou ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSaltimbocca al la Romana Ingrediënten: 2 kalfsoesters salieblaadjes Parmezaanse of andere gedroogde ham 1 teentje knoflook 1 glas witte wijn olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlkruidenbrood I desembrood bakken blijft mijn favoriet… Want het kan bijna niet mis gaan, de smaak van het brood is fantastisch en het is leuk om te doen![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWat was mijn inspiratie voor de blog van vandaag? De afgelopen week maakte Gregg Wallace (die van Master Chef) in het BBC-programma: ‘Great British Food[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBloemensalade Je ziet steeds meer " eetbare" bloemen bij de groenteboer Het is ook een vrolijk gezicht in een salade de vrolijke kleuren van het madeliefje,[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEen boek als dit bestaat eigenlijk uit vier lagen. Eerst het aanzicht, inclusief de foto's en de schitterende opmaak. Dan de recepten zelf: prachtig eenvoudig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlUit het laatste boek van Ottolenghi Flavour, een boek boordevol groenten met verassende smaakcombinaties, komt dit recept. Ingrediënten: Voor het deeg: 100 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl