Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
Ingrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]
Bron: ah.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMorgen vertrekken we naar de Elzas en vandaag hebben we ons verblijf in Italië waardig afgesloten! In de loop van de ochtend zijn we met de auto de berg[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlRegen, sneeuw en kou. Dit vraagt om troosteten, een ouderwets pruttelpotje. Dan heb je gelijk een reden om de hele middag lekker binnen te blijven. Het[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDe zoektocht naar een droomhotel is nog niet ten einde. Omdat het maar voor 1 nacht (op doorreis) is hoeft het interieur niet mijn smaak te zijn maar netheid,[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beHierzie, het eerste niet-zoete recept van deze blog! Het moest er eens van komen... Met deze temperaturen is het een ideaal opwarmertje. Waarschuwing! De[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.beVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlNaturel mosselen zijn lekker…. Mosselen gekookt met wat prei, wortel en bleekselderij in bier of wijn. Niks mis mee en lekker makkelijk. Maar wil je eens[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 4 wortels, in grote stukken gesneden 2 uien, in vieren gesneden 4 aardappels, in grote stukken gesneden 4 ontvelde kippendijen,[...]
Bron: allrecipes.nlBelofte maakt schuld. Niet alleen zoets op deze blog, maar ook hartige dinges. Verdraaid hartig zijn de duivelse scampi's uit de Libelle Lekker van vorige[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHip is dit gerecht niet. Ik zou het veeleer klassiek noemen. Maar lekker, dat is het zeker en vast. En dat is toch waar het om gaat, niet? Iedereen, van de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEindelijk kregen we vandaag de zon te zien. Een ideale dag dus om dit Zuiderse receptje te posten. Nu alleen nog de temperaturen een beetje (veel) naar omhoog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb in mijn prille carrière als blogster al heel veel mooie dingen meegemaakt. De ontvangst op de Smaakboot , een shift meedraaien in Luzine van Jeroen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJoehoe! Gisteren reisde ik samen met een vriendin af naar Utrecht voor een wijnproeverij van Grapedistrict, op het kantoor van Fonq.nl. Ik was uitgenodigd via[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 6 personen 1 stuk Ierse contrefilet/ lendenstuk met vetrand, op kamertemperatuur 400 g winterwortel 50 g verse roomkaas, op kamertemperatuur 1-2[...]
Bron: smulweb.nlRunderbouillon 2 kg. Runderschenkel 350 gr. Ossenstaart 500 gr. Uien, fijngesneden 500 gr. Wortel, in plakjes gesneden 1 Steranijszaad 375 ml. Rode wijn[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlEr heerste een hittegolf in Oost-Europa, maar vooralsnog hebben we nu voor de vierde dag op rij regen. En dan heb ik het niet over een lullig buitje waarna de[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl