Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Ingrediënten Porties: 1 Marinade 2 eetlepels oestersaus 2 eetlepels zwarte sojasaus 1/2 theelepel suiker 2 eetlepels maïzena 1 eetlepel olie 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlCrème de la crème, dit receptje. Dat is het helemaal! Allez, toch voor wie van zeevruchten houdt. Een crème van een gerechtje dus. Figuurlijk. En ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDat lekker niet per se moeilijk of veel werk hoeft te zijn, daarvan is dit recept het Bewijs met hoofdletter B. Dit is een TOPrecept, dat ik inmiddels 3 keer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beToen ik de titel van dit recept voor 't eerst zag in de kookles, krulde ik spontaan mijn neus... Wat een bizarre ingrediënten. Dit kon toch niet lekker zijn?[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet lijkt een hele waslijst en dat is het ook wel, al valt de bereidingstijd reuze mee. Bovendien kan je alles op voorhand klaarmaken en op 't laatst gewoon[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen mals stukske rundvlees, gebakken volgens de regels van de kunst. Een lekker sauske. Een smakelijk patatje. En tot slot een variatie van knapperige,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZeebaars met paddenstoelen en aardappels Ik ben opgegroeid aan zee en nabij een klein vissersdorpje. Vis is mij met de paplepel ingegoten. Figuurlijk[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNaturel mosselen zijn lekker…. Mosselen gekookt met wat prei, wortel en bleekselderij in bier of wijn. Niks mis mee en lekker makkelijk. Maar wil je eens[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlReprise van heerlijk stoofvlees! Sommige recepten die Irene kookt plaatst, zijn heel succesvol en worden duizenden keren bekeken (zoals kipragout ruim 8.000[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEcht Hollands weer! Een Hollands voorjaar: veel regen, fris en af en toe een paar prachtige dagen! Lastig om je kleding te kiezen (dat leuke nieuwe bloesje is[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVia Marleen van het blog Eten uit de volkstuin raakte ik bekend met de nom nom nom tag. De nom nom nom tag is een vragenlijstje waarbij je als bezoeker de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSinterklaas is weer voorbij en nu kunnen we met zijn allen weer na gaan denken over de kerstviering. Bijna dagelijks vallen de folders in de bus met een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is grappig om te merken hoe je smaak verandert over de jaren. Dit recept komt uit een hele oude Allerhande en maakte ik jaren geleden klaar als ik wat[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl2 personen Bladerdeeg vierkantjes 100 gr aardappels gekookt en geschild, 50 gram oesterzwammen in stukjes, 1 teentje knoflook, takje rozemarijn, 1/2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl