appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bami met peultjes en speklappen | recept lamsbout honing zonder bot
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met oester

Gevonden 38 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kippenvleugeltjes met aardappelen

Ingrediënten Porties: 1 Marinade 2 eetlepels oestersaus 2 eetlepels zwarte sojasaus 1/2 theelepel suiker 2 eetlepels maïzena 1 eetlepel olie 3 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Crème de la mer (zeevruchten in de room)

Crème de la crème, dit receptje. Dat is het helemaal! Allez, toch voor wie van zeevruchten houdt. Een crème van een gerechtje dus. Figuurlijk. En ook[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Skreihaasje, geplette Cornes de Gatte,[...]

Dat lekker niet per se moeilijk of veel werk hoeft te zijn, daarvan is dit recept het Bewijs met hoofdletter B. Dit is een TOPrecept, dat ik inmiddels 3 keer[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zwarte pens met rabarber, appel, banaan en[...]

Toen ik de titel van dit recept voor 't eerst zag in de kookles, krulde ik spontaan mijn neus... Wat een bizarre ingrediënten. Dit kon toch niet lekker zijn?[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Brandade van kabeljauw, carpaccio van coquille,[...]

Het lijkt een hele waslijst en dat is het ook wel, al valt de bereidingstijd reuze mee. Bovendien kan je alles op voorhand klaarmaken en op 't laatst gewoon[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Rundtournedos met champignons geglaceerd en[...]

Een mals stukske rundvlees, gebakken volgens de regels van de kunst. Een lekker sauske. Een smakelijk patatje. En tot slot een variatie van knapperige,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Rundtournedos op duxelle van champignons,[...]

Elf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Bij Jaap: zeebaars met paddenstoelen en[...]

Zeebaars met paddenstoelen en aardappels Ik ben opgegroeid aan zee en nabij een klein vissersdorpje. Vis is mij met de paplepel ingegoten. Figuurlijk[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Mosselchowder

Naturel mosselen zijn lekker…. Mosselen gekookt met wat prei, wortel en bleekselderij in bier of wijn. Niks mis mee en lekker makkelijk. Maar wil je eens[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Stoof van rundvlees met heerlijke saus (reprise)

Reprise van heerlijk stoofvlees! Sommige recepten die Irene kookt plaatst, zijn heel succesvol en worden duizenden keren bekeken (zoals kipragout ruim 8.000[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Gehaktbrood (met andijviestamppot)

Echt Hollands weer! Een Hollands voorjaar: veel regen, fris en af en toe een paar prachtige dagen! Lastig om je kleding te kiezen (dat leuke nieuwe bloesje is[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
De nom nom nom tag: leer de blogger beter[...]

Via Marleen van het blog Eten uit de volkstuin raakte ik bekend met de nom nom nom tag. De nom nom nom tag is een vragenlijstje waarbij je als bezoeker de[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Kerstmenu 2013

Sinterklaas is weer voorbij en nu kunnen we met zijn allen weer na gaan denken over de kerstviering. Bijna dagelijks vallen de folders in de bus met een[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Paddestoelen-abrikozen strudel met portsaus

Het is grappig om te merken hoe je smaak verandert over de jaren. Dit recept komt uit een hele oude Allerhande en maakte ik jaren geleden klaar als ik wat[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Bladerdeeg vierkantjes met gekarameliseerde uien

2 personen Bladerdeeg vierkantjes 100 gr aardappels gekookt en geschild, 50 gram oesterzwammen in stukjes, 1 teentje knoflook, takje rozemarijn, 1/2[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy