Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
Vandaag is het weer tijd voor soep. En wel die typische goed gevulde vegetarische soep met peulvruchten en groente erin. Met deze soep begint je menu met een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlTuinbonen hebben een uitgesproken smaak. Toch, of misschien juist daarom is het altijd weer een mooi moment als ik ze op de markt of bij de boer zie liggen.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlTomaten. Je zou bijna vergeten dat je ze ook nog kunt gratineren. Bij Ivanka van ikkookook73, die een leuke Frans geinspireerde blog heeft, vond ik dit recept[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen snelle weg naar lekker brood; dat zijn deze fougasses. Het deeg rijst een uur, de tweede rijs kan in de tijd dat de oven voorwarmt. Het deeg is normaal[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlTwee gepofte bieten waren achtergebleven. Precies goed voor een portie bietendip. Bij Ottolenghi vond ik dit recept, ik heb het wat veranderd en verkleind.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDikke, sappige groene olijven op olie waren het startpunt voor dit recept. Ze zaten in de #Foodybox, een pakket met nieuwe ingrediënten die door fabrikanten[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen lepeltje van deze jam past overal bij. Simpele ingrediënten en een langzame, eenvoudige bereiding geven een smaakmaker die zoet, zout, scherp en zuur in[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen bolletje deeg, een kommetje zaadjes en een plastic pasje. Moeilijker wordt het niet. Ik kwam dit idee voor sterrebroodjes tegen in het boek "Deeg" van[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet verwerken van resten houdt ook het dagelijkse doordeweekse koken leuk voor mij. Ik laat het er vaak op aankomen, niets zo leuk als om vanuit een gegeven[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVandaag mijn tweede aflevering over ontbijten met havermout. Eerder stelde ik al muesli voor. Nu gaan we de warme keuken in. Gekookte havermout kan wel wat[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDit is een bijzonder koekje. Hartig (zout en peper) en zoet met naast de hazelnoot ook nog olijfolie als smaakmaker. De smaken passeren bij iedere hap in een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe combinatie van witte bonen en venkel ving mijn blik in de jaarlijkse stroom Superbowl-recepten. Ieder jaar gaan mensen in de VS samen de Superbowlfinale[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze koekjes zijn het wachten meer dan waard. Het deeg moet lang in de koelkast staan. Minimaal twee uur, maar overnacht is ook prima. Het recept is dus niet[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet recept voor knackebrood dat ik omgedoopt had tot roggecrackers was zo simpel dat het uitnodigde tot verder experimenteren. Bakpoeder houdt van karnemelk,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen paar weken geleden las ik een tof recept voor knackebrood op de blog van Joke Boon . Een paar dagen later ontmoette ik haar zowaar, heel gezellig, en[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl