Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
Dit schreef Marjoleine de Vos in de NRC: "Jonathan Karpathios, groentenkok en schrijver van het boek Echt eten, noemt dit een ‘freaky’ dressing.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 3 kipfilets, in vieren 2 eiwitten, losgeklopt 2 eetlepels fijn rijstmeel 2 rode chilipepers, fijngesneden 3 eetlepels gehakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 pakje Quorn in stukjes oif tofu 1 verpakking Japanse wokgroenten met teriyakisaus van AH 1 pakje shirataki (Japanse noedels gemaakt van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 225 gr varkensfilet 1 dun plakjes verse gember 1 lente-ui of stukje prei Chinese kookwijn of pale medium sherry sojasaus azijn 2 dl olie suiker[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe ene keer bleef mijn Chinese kip malser en kromp minder dan de andere keer. Ik dacht er verder niet over na, maar later bleek dat ik, zonder het te weten, de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 eetlepel plantaardige olie 100 g shiitake champignons, in plakjes 1 rode ui, gesneden 1 grote rode chilipepr, zonder zaadjes en in plakjes 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnijbonen heten "mesbonen" in China. Gesneden en geblancheerd, zijn ze zeer geschikt om te roerbakken. Dit recept maakt gebruik van de favoriete aromaten van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit was mijn oplossing voor een diervriendelijke kerst. Kangoeroes eten en springen in het wild en mogen, onder strikte voorwaarden, afgeschoten worden.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlToen ik bij mijn zus in Frankrijk was hebben we samen dit gerecht gemaakt; we hadden het toevallig beiden op ons 'to do' lijstje staan. Ingrediënten voor 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGroente blancheren, reepjes lente-ui, gember en chilipeper op de groente leggen en daarover gloeiendhete olie gieten, wat sojasaus erbij. Zo makkelijk is het.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet ziet er een beetje bleek uit, maar het is makkelijk te maken en het smaakt echt Chinees. Bij de Chinese toko vond ik naast de seafood sojasaus van Lee Kum[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNigella Lawson heeft een nieuw kookboek en een nieuwe serie op BBC2 : Simply Nigella. Met slechts een paar woorden („Eerst moest ik mezelf sterk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 visfilets van vette vis, bijvoorbeeld makreel, forel of dunne zalmfilets 1 el neutrale olie 1 stengel citroengras 50 gr lichtbruine suiker 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet de nieuwe platte koolsoort coolwrap (bij AH gezien) ben je met grote stappen gauw thuis, je maakt loempia-grote koolrollen. Ingrediënten: 100 g rijst 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNigella Lawson heeft een nieuw kookboek en een nieuwe serie op BBC2 : Simply Nigella. Met slechts een paar woorden („Eerst moest ik mezelf sterk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl