Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 238 recepten
Gegrilde bietensalade met citroen en feta van Ottolenghi Als je deze salade met gegrilde kaas graag wilt maken, gebruik dan halloumi in plaats van feta (eerst[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 125 g goede kruimelige ricotta schil van 1 citroen 1 verse rode chilipeper, zonder zaadjes en fijngehakt, naar smaak zeezout versgemalen zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 grote aubergines, in de lengte in dunne plakken gesneden 4 eetlepels olijfolie 250 gr feta, verkruimeld * 1 rode peper, in dunne ringetjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 3 kipfilets, in vieren 2 eiwitten, losgeklopt 2 eetlepels fijn rijstmeel 2 rode chilipepers, fijngesneden 3 eetlepels gehakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit schreef Marjoleine de Vos in de NRC: "Jonathan Karpathios, groentenkok en schrijver van het boek Echt eten, noemt dit een ‘freaky’ dressing.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 6 el olijfolie, plus extra 1 ui, fijngesnipperd 3 tenen knoflook, 2 gehakt, 1 gekneusd 4 stengels bleekselderij, gesneden 1 grote aardappel, in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk zou voor acht man soep maken. Ik dacht meteen aan Jamie's lente-minestrone, dat in het laatste Jamie's magazine staat. Maar ik heb niet zo'n grote pan. Dan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 rode paprika’s 200 gram halloumi (grillkaas uit Cyprus) ½ rode chilipeper (fijngehakt) 1 eetlepel citroensap 1 theelepel oregano 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept komt uit een van zijn eerste kookboeken, Jamie's Dinners. Het is lekker, een paar minuten werk en de oven doet de rest. Malse kip, knapperig vel en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit gerecht is een vereenvoudigde versie van wat Niven Kunz, de jongste Nederlandse chef met een Michellinster, in zijn boek Niven 80/20 (80% groente en 20%[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet kan zijn dat allerlei puristen, Spanjegangers en betweters nu over mij heen vallen. Paella maak je niet in de oven, maar op open vuur. Noem het dan maar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen maaltijdsalde gemaakt van deze crunchy Thai salad van Jamie Oliver met gemarineerde zalm van een recept van restaurant Tveir Fiskar in Reykjavik.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKarbonade met zoetzure paprika Gordon Ramsey: 'Het zal je verbazen hoe twee zulke simpele dingen zo goed smaken samen. De zoetzure paprika biedt de volle smaak[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMaiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde Ingrediënten varkenshaasjes 2 Varkenshaasjes 2 el bloem olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 2 venkelknollen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFiletti di maiale con capperi Streekgerecht uit Umbrië Ingrediënten voor 4 personen: 8 varkensfiletlapjes of in plakken gesneden varkenshaasjes (500 gr)[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had zelf geen foto gemaakt omdat ik dacht dat het niet zo bijzonder zou zijn, maar ik vind het toch wel de moeite van het vermelden waard. Deze foto komt er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBocconcini di maiale Ingrediënten: 350 g varkensfiletlapjes 50 g rozijnen 50 g lenteui 30 g (taggiasca-)olijven, ontpit rode paprika knoflook rozemarijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 600 g witvis of zalm 1 rode peper 1 knoflookteen 2 takjes dille 1 el kappertjes 4 bosuitjes zout, peper sla 8 el mayonaise 1 citroen 1 tl mosterd[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWortelsalade met pinda's van Nigella Lawson 5 minuten nadat ik deze foto maakte, was de schaal zo goed als leeg, hij bereikte de eettafel niet eens. Nu moet ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPascale Naessens, fotomodel, presentatrice, tv kok is de best verkopende culinaire auteur in België. Ze creëert gezonde en makkelijk te bereiden maaltijden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 pers: 1 eendenborstfilet 1/2 thelepel geraspte gember of gemberpoeder mespuntje kruidnagelpoeder zout en peper Optioneel voor het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet lijkt zoveel werk voor een soepje, dat in Vietnam als ontbijt gegeten wordt. Maar het valt reuze mee en het is een heerlijke soep. Terecht wereldberoemd.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 750 g witvis filets 2 theelepel kurkuma 8 sjalotjes, zeer fijngehakt ½ theelepel zeezout vlokken 3 cm gemberwortel, geschild[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl