Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2690 recepten
Een maaltijd van restjes. Ik maakte van een blikje tonijn een lekkere 'saus', zoals ook bij een snelle vitello had kunnen plaatsvinden. De saus werd over[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comWe geven ons lieve lijf veel kracht met avocado en een vette vis. Veel omega-3 in een lekker gerecht, eenvoud in een torentje, allemaal krachtbronnen samen.[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlGerechtje met aubergine en feta. De geroosterde paprika zorgt voor een zoete smaak in het gerechtje. Je kan het serveren als hoofdgerecht of als bijgerecht met[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beBenodigdheden: * 2 tenen knoflook * olijfolie * 1 ui * 70 gram tomatenpuree (klein blikje) * 1,5 kg romatomaten * 1 liter water * 3 kippenbouillon-tabletten *[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlIk kijk graag naar het programma De wilde keuken met Wouter Klootwijk. Twee weken geleden ging de uitzending over verse ongepelde garnalen. Deze ongepelde[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNa het vette spek van gisteren vandaag een heerlijk gerecht, dat zelfs nog vegetarisch is! Zelf houd ik thuis ook vaak een 'vega-dagje' als we bijvoorbeeld een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHalf zakje jonge bladsla, flinke hand rucola, 2 lekkere rijpe tomaten, bol mozzarella, bascilicum blaadjes fijn geknipt, olijfolie, witte balsamico, peper,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten 1 zak Provençaalse roerbakmix 1 liter tomaat-groentesap 1 pot witte bonen (330 g) 2 bakjes gegaarde kipstukjes (a 200 g) 4 eetlepels verse[...]
Bron: ah.nlWitlof vind ik het lekkerst als hij boterzacht en gecarameliseerd is. Voor deze ovenschotel laat ik de witlof dus lekker een tijdje smoren, maar dat hoeft[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlvoor 4 personen 500 Gr. Kabeljauw 75 Gr. Roomboter 3x prei Citroenrasp 2x Tomaat Garnalen 2 bakjes Knoflookteentjes 3x 200 Gr. Crème fraiche 100 Ml[...]
Bron: smulweb.nlAfgelopen weekend maakte ik nog eens gevulde courgette. Altijd een zeer geslaagd gerechtje, daarom dat ik het vandaag met jullie hier deel! Wat heb je nodig?[...]
Bron: saporidellavita.blogspot.beDit keer vind ik niet zo heel veel dingen in de Delicious staan waarvan ik denk 'dit wil ik maken'. Deze courgettekoekjes horen daar echter niet bij en die[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVorige week ben ik, o schande, de hele week niet op de moestuin geweest. Zaterdagmorgen trof ik veel en ook uit de kluiten gewassen courgettes aan. Er zijn[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comOp vakantie in Asturia (Spanje) kregen we dit voorgeschoteld in eco-hotel Posada del Valle. Terug thuis probeerde ik het na te maken en dit is mijn versie van[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beIngrediënten 1 gele paprika 4 zongedroogde tomaten in olie 40 g boter of margarine 1 zak panklare spinazie (300 g) 2 kalfsoesters (Ã ca. 125 g) 2[...]
Bron: ah.nlZalm uit de oven met Spek en Geitenkaas Dit zalm recept uit de oven smaakt heerlijk. De zoute spek met het zachte van de geitenkaas combineert zo goed met de[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlVandaag aten we varkensfiletlapjes met mozzarella en tomaat. Uiteraard biologisch vlees. Wonderbaarlijk genoeg merkte zelfs de Hoofdverbruiker van mijn[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen ? 250 g sperziebonen ? 2 varkensschnitzels ? 2 eetlepels boter ? 1/2 zak rosti (a 600 g) ? 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot a[...]
Bron: smulweb.nlAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlWaar moet een goede visburger aan voldoen. Een lekkere smaak natuurlijk. Mals aan de binnenkant en krokant aan de buitenkant. Niet te fijn gemalen visvlees[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe zon laat zich nog wel zien, maar de stralen verwarmen ons toch al veel minder dan een paar weken geleden. Allez, dat vind ik toch. Ja, ik weet het, ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 3/4 Zure Bom (Óf een paar augurken) 2 blikjes tonijn 2 á 3 hardgekookte eieren 3 á 4 eetlepels mayonaise 1 ui 1 tomaat[...]
Bron: smulweb.nlVandaag weer een heerlijke ovenschotel op het menu. Het frisse van de prei, het zoete van de tomaat en het zoute van de feta gaan heel goed samen. Zeker met[...]
Bron: calorietje.blogspot.be150 gram speltbloem, 125 gram koude boter, 125 gram oude/pittige kaas, 200 gram kerstomaatjes, oregano Meng bloem met boter en kaas in een keukenmachine. Maak[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlGoedenavond allemaal! Vanavond werd er eens lekker voor me gekookt door m'n zus en we hebben heerlijk gegeten! Credits voor dit recept zijn dus voor Saskia! Je[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen 2 schaaltjes varkenshaas (a ca. 300 g) 1/2 bakje tapenade van gedroogde tomaatjes (deli-afdeling, bakje a 125 g) 4 eetlepels boter of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 1 eetlepel olie 250 gr lams-lendekarbonades, in reepjes gesneden 100 gr couscous 1 groene paprika, gesneden 1 ui, gesneden 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlHet is weer tijd voor een ouderwets klassiekertje; garnalencocktail. Een aantal dingen zijn essentieel. Neem Hollandse garnalen en niet van die smakeloze[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIk had nog een restje zuurvlees en een zak spruiten in de koelkast. Deze wel lekkere stamppot gemaakt. Ingrediënten 25 g boter 1 ui, gesnipperd 750 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had weer eens zin in lamsvlees. De recepten die ik tot nu toe had geprobeerd waren zonder meer erg lekker, maar ook bewerkelijk. Maar dit recept staat in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl4 struikjes witlof, 50 gram kerstomaten, 75 gram spekreepjes, 1-2 el balsamico-azijn, 1/2 tl mosterd, 1/2 el appelstroop, zout, peper, 6 el olijfolie, 20 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 4 eieren 300 g roerbakmie 1 pakket nasi/bami groentemix (500 g) ½ pot satésaus (a 350 g) 3 eetlepels olie 1 duobakje hamblokjes (200[...]
Bron: ah.nlDe meteorologische lente is in het land en daar hoort een seizoensgebonden bordje bij. Dit is er zo eentje. Hier word je meteen vrolijk van. Lekker, kleurrijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNiks lekkerder dan met een mooie winterse dag binnen komen en dat dan de slowcooker staat te pruttelen. s 'Morgens alles erin en s' avonds zo aan kunnen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlEen van mijn zonen kwam eten met zijn vrouw...ze zitten midden in een verbouwing dus dan is het heerlijk om af en toe eens bij mama aan tafel te schuiven ;-)[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comOvenschotel met groenten en tonijn Ach... dit is gewoon héél makkelijk! Zo'n ovenschotel maken kan iedereen... Oké of je 't lust is dan een tweede. Maar geloof[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlPas verzorgde ik een lunch voor een groep van dertig. Als Lepeltje Liefde maakte ik natuurlijk een buffet met groenten in de hoofdrol. Een van de gerechten was[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlIngrediënten 300 g sperziebonen 400 g artisjokharten (blik) 2 puntpaprika's (zak) 2 rode pepers 4 tenen knoflook 2 uien 2 groentebouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el pijnboompitten 250 ml groentebouillon (van tablet) 150 g couscous (biologisch) 8 stoneleeks 6 zongedroogde tomaten in olie 100 g groene[...]
Bron: ah.nl