Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Voorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLisette vrouw - moeder - zus - tante - docente - creatief - gewichtsconsulente - broodbakken - groentetuintje - voeding - sport De raapstelen komen al boven de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAls ik zin heb in een Oosterse roerbak, maak ik dit recept van tjap tjoy als ik zin heb in vrij milde Oosterse smaken en ik maak het recept van de Oosterse[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl2 personen 6 grote bladeren van een Chinese kool, scheutje sojasaus (kikkoman) Voor de vulling: 1 middelgrote ui gesnipperd, teen knoflook, 150 gram wortel in[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlRijst met vis vinden wij een heerlijke combinatie en we variëren er veel mee. Dit keer werd het rijst met gestoomde groente en vis met een aziatisch tintje.[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlOudjaarsavond kregen we bezoek dat mee bleef eten. Gezellig! In Vietnam ken je een soort van fonduen, maar dan in bouillon; Lau heet dat. Erg lekker! Wij[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlHet is alweer april; Pasen is voorbij, en vandaag was het een supermooie dag met veel zon, maar wel erg koud! Vanmorgen was het -3 vertelde een collegaatje[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIngrediënten: 2 teentjes knoflook, 2 wortels, 4 blaadjes Chinese kool, selderij, lente ui, zout, halve bouillon blokje en soja saus. Breng het water aan de[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlEr zijn veel dingen in Nederland die enorm groter dan in de andere landen. De kool-groenten zijn echt groot. Soms neem ik de foto's van de witte kool en laat[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlDit gerecht heb ik al een paar dagen gemaakt en het blijkt dat ik veel te veel heb gemaakt. Tijdens het oppassen van de kinderen die ze buiten van het weer[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlRaapstelen In de volksmond ook wel "kelen" genoemd, zijn de jong geoogste bladeren van Chinese kool of de meiknol. Het is een typische voorjaarsgroente.[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDeze week heeft voornamelijk John gekookt, want ondanks dat het maandag en dinsdag aardig ging was ik woensdag weer doodziek. Gelukkig dat hij kan koken,[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVers uit dè Polder, die destijds nog nagenoeg Surinamerloos was, kwam Dikke via een in Amsterdam geboren en getogen vriend terecht bij het Surinaams-Chinese[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlOke, hier komt het weekmenu voor de komende week. Grappig, omdat ik het menu van de afgelopen week heb gepubliceerd voelde ik me min of meer genoodzaakt om me[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deMet Koningsdag werkte ik zoals ik al eerder blogde bij mijn broer in poffertjes salon Seth in Rotterdam. Na een bijna 10 uur shift, rond half 9, hadden we vrij[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nl