Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ik ben gek op paella en maak het dan ook vaak. Je kunt rustig andere groentes gebruiken als je niet zo van bonen houdt, gewoon je eigen potje ervan maken. Maar[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deGepocheerd-gestoofde kip.Weer eens wat anders en ook lekker. Ingrediënten 1 grote kip 2 eetlepels (knoflook) olijfolie 100 ml witte wijn of witte vermouth 2-3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen medecursist bracht mij een emmer kleine zoete druifjes uit eigen tuin. Ik herinnerde mij een column van Clara Ten Houte de Lang e op de site van Okoko, wat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is aspergetijd, dus deze witte jongens stonden vanavond op het menu. Meestal serveer ik er nieuwe aardappeltjes bij, maar in het boek Zomer van Yvette van[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit is echt een fantastische combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlZowel mosselen als zelfgemaakte mayonaise zijn heel snel klaar. Als je dan ook nog groente in grove stukken meekookt met de mosselen, en de mayonaise afmaakt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWat eet je bij asperges? De combinatie van hard gekookte eieren, gesmolten boter en sappige ham is gewoon erg lekker. Maar wat eet je daar dan bij? Veel mensen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe Fransen zeggen vin aigre of de Engelsen vinegar. Dan hebben we het over zure wijn of ook wel azijn. Weer zo'n fijne bacterie die ons leven een stuk[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde dragon 4 kalfsbiefstukjes peper 4 takjes verse peterselie 12 zwarte[...]
Bron: ah.nlWat kon je ook al weer met flageolets doen? Dat boontje dat niemand kent en ik verrassend genoeg in de supermarkt tegen kwam? Je maakt er salade mee, maar ook[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlCantharellen Verleden week kreeg ik een prachtig kookboek, als dank en waardering voor foto's die ik een tijd geleden gemaakt had. Eén van mijn collega's kreeg[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlBelofte maakt schuld. Niet alleen zoets op deze blog, maar ook hartige dinges. Verdraaid hartig zijn de duivelse scampi's uit de Libelle Lekker van vorige[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 1 personen - 140 g varkenshaasje - 1 wortel - 1 sjalot - 1 stengel bleekselder - 200 ml kalfsfond - 60 ml witte wijn - 30 ml room, 8% v.g. - 1 KL mosterd[...]
Bron: smulweb.nl600 gram gesorteerde paddestoelen (kastanjechampignons, eekhoorntjesbrood, shitake, oesterzwammen etc. 250 gram krieltjes in de schil** 300 gram kipfilet of[...]
Bron: smulweb.nl