Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 750 gram wild (ree of ander wildsoort) 50 gram gedroogd eekhoorntjesboord 125 gram mager gerookt spek 2 el reuzel 6 jeneverbessen 2[...]
Bron: smulweb.nlKilo aardappels, geschild, 750 gram winterwortel, 2 grote uien, paar gekneusde jeneverbessen (gewoon op slaan), gemalen zwarte peper, Maggi of een ander[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlVoor 10 liter: 1 kg haas (kop en voorste delen) 3 kg ree (hals en schouder) 2 kg oud wild konijn 2 oude patrijzen 1 oude fazant 500 g wortelen 500 g preigroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 fazant van circa 800 g -2 el olie -1 wortel -2 peterseliestengels -1 vers takje tijm -1 laurierblad -7 jeneverbessen -6 witte peperkorrels[...]
Bron: smulweb.nl1 kg rodebieten, laurierblaadjes. kruidnagels. jeneverbessen. Hulpmiddelen Hogedukketel inh 6 liter. Glazenpotten inh ½ liter. Voorbereiding Rode[...]
Bron: smulweb.nlEn om van kaasfondue naar groentebouillon te gaan, is niet zo'n grote truc als het klinkt, hoor. Gewoon het toonbare GFTafval (de stronken bloemkool en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 600 gram wild poelet 150 gram rookspek 100 gram knolselderij 100 gram wortel 100 gram ui 4 tenen knoflook 6 dl rode wijn 6 dl wild fond 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 flinke panklare wilde eend -zout, peper en olijfolie -2 wortels -1/4 selderijknol -1 ui (gesnipperd) -1 el tomatenpuree -jeneverbessen[...]
Bron: smulweb.nlVoor 10 liter: 1 kg haas (kop en voorste delen) 3 kg ree (hals en schouder) 2 kg oud wild konijn 2 oude patrijzen 1 oude fazant 500 g wortelen 500 g preigroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 fazant van circa 800 g -2 el olie -1 wortel -2 peterseliestengels -1 vers takje tijm -1 laurierblad -7 jeneverbessen -6 witte peperkorrels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g wortelen 4 raapjes zilveruitjes 1 onbehandelde citroen 250 g snijbietblaadjes 1 tak groene selder 4 savooikoolbladeren olijfolie 5 dl[...]
Bron: smulweb.nl